Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olecha

masaż bańkami a cellulit

Polecane posty

Gość MASAŻYSTA
witam jest wiele rodzajów masażu bańką chińską( gumową) jednak najskuteczniejszy jest masaż połączony z izometrycznym napinaniem mięśni i intensywnym ugniataniem, najlepiej jeśli jest on wykonywany przez masażystę gdyż same nie jesteśmy w stanie zrobić wszystkich części ciała np.tylnych części ud i pośladków i odpowiedniej ilości powtórzeń. najlepsze efekty w zależności od stopnia występowania cellulitu daje wykonywanie go 3 razy w tygodniu.(najlepiej w trzech seriach) bardzo ważna jest w czasie zwalczania cellulitisu dieta -trzeba unikać słodyczy, tłustego mięsa i produktów mącznych gdyż sprzyjają one jego powstawaniu.masaż ten nie tyko rozbija cellulit ale bardzo ujędrnia skórę.

ja jestem bardzo dobrym przykładem na to, że masaż bańką chińską działa jeśli chodzi o walkę z cellulitem. Tylko oczywiście wszystko zależy od tego, jak bardzo zaawansowany mamy cellulit, jeśli jest on dość głęboki to może lepsza będzie inna metoda, ja mam na szczęście niewielką pomarańczową skórkę i dlatego chodzę na masaż do pani Asi Budzowskie w Krakowie. Ale jeśli macie ten cellulit większy radzę się skonsultować jaką metodę wybrać, żeby się go pozbyć.

Gość sezamowa_
potwierdzam - te bańki pomagaja chociaż sama nie byłam przekonana. szkoda że tak późno się o nich dowiedziałam :/ w każdym razie zdecydowałam się na serie masaży,( byłam w Cece bo lubie ten salon ale wiem że teraz coraz więcej miejsc wprowadza to do oferty) i skóra jest jędrniejsza, wygładzona. Fajna sprawa szkoda że do niedawna tak mało popularna.

Robiłam to kilka razy, ale później mi się nie chciało, a trzeba być konsekwentnym :P

Gość Eelina72
Ja walczyłam sama dosyć długo wydałam fortunę na kremy oliwki,terapie dźwiekiem i inne pierdoły dwa lata temu koleżanka poleciła mi masażyste i masaże antycelulitowe w końcu pomogło i to w krótkim czasie bo,w ciągu miesiąca pozbyłam się prawie cellulitu teraz pilnuje dietą i ruchem żeby nie powrócił ten pan mi właśnie robił masaż bańkami

Ja stosuję bąnki systematycznie i cellulit coraz mniej widoczny, a skóra coraz bardziej jędrna:) naprawdę super sprawa

Gość utopia27wawa
To pierwsza rzecz , która naprawdę od lat działa i będę ją reklamować wszędzie, bo latami z tym dziadostwem walczę. Podstawa to systematyczność. Ja strama się pare razy w tygodniu, masuje cale cialo oprocz piersi, boli, ale trzeba wytrzymac, zreszta prob bolu sie potem obniza. Kupilam na allegro chyba za 20zl , tak wygladaja, zdjecie przypadkowe z sieci http://www.centrumksztaltowaniasylwetki.pl/i/banki_chinskie.jpg

Gość krotika
Moja znajoma miała robione bańki i efekty były średnie, a zabieg był nieprzyjemny, Ja miałam robiony masaż focusem i jest to o k, kilka serii i widać ogromną różnice. Chociaż z tego co się orientowałam to teraz lepsze są już zabiegi takimi urządzeniami jak venus feeze czy velashape. Jak patrzyłam kliniki, to na pewno mają je w tym warszawskim iq medispa na Nowogrodzkiej.

ja po ciąży 2 nie donoszonej niestety, mam problemy z nogami i brzuchem , skusiłam się na właśnie te zabiegi i ja już po 3 wizytach widzę poprawę jędrności super . Próbowałam sama ale tylko siniaki mi wychodziły i bardzo mi nie wygodnie :) a 50 zł 2 x w tyg przeżyję :)

Gość Eelina72
hej trzy razy w tyg ,z tego co pamiętam to co drugi dzień

Gość Eelina72
trzymaj się najważniejsze to się nie poddawaj

Uważajcie Panie na Klinikę LAIME w Krakowie. Informują na swojej stronie internetowej http://www.laime.pl/velashape.html, że wykonują zabiegi VelaShape, ale używają innego aparatu - chińskiej "podróbki" KumaShape. Cała treść strony jest skopiowana ze strony www.shar-pol.pl z wyjątkiem zdjęcia aparatu. Wypowiedzi celebrytek cytowane na ich stronie internetowej dotyczą aparatu VelaShape! Aparat, którym dysponują nie ma certyfikatu FDA, którym się chwalą! Okłamują tym samym swoich klientów. Osoby zainteresowane zabiegiem VelaShape oryginalnym aparatem VelaShape zapraszamy na stronę internetową www.shar-pol.pl Zespół Shar-Pol

Gość Shar-Pol
Uważajcie Panie na Salon Kosmetologii Profesjonalnej Body Art w Słupsku. Informują na swojej stronie internetowej http://salonbodyart.pl/lipomax-walka-z-cellulitem-i-zmarszczkami, że wykonują zabiegi VelaShape, ale używają innego aparatu - chińskiej podróbki V8 Shape/Lipomax. Zdjęcia (z wyjątkiem zdjęcia aparatu) a także częściowo treść strony jest skopiowana ze strony www.shar-pol.pl. Okłamują tym samym swoich klientów. Aparat, którym dysponują nie ma certyfikatu FDA! Osoby zainteresowane zabiegiem VelaShape oryginalnym aparatem VelaShape firmy SYNERON zapraszamy na stronę internetową www.shar-pol.pl Zespół Shar-Pol

Gość gość
efekty sa znane