Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

+

Kilka godzin temu miałem swój pierwszy raz

Polecane posty

Gadałem tutaj na forum z jakąś kobietą, doradzała mi w tych sprawach, chciałbym ci podziękować, pisałaś abym opisał jak było. No więc do rzeczy... Można powiedziec, że jestem już mężczyzną, gdyz wiem co to jest ten seks. Kiedy rodzice mojej dziewczyny wyszli do pracy o 8, dostałem sms że mogę do niej przyjśc. Kupiłem prezewatywę zgodnie z umową i zawitałem do niej. Kaśka (zmieniłem imie aby nikt mnie nie rozpoznal) moja dziewczyna, przygotowala się na ten moment, zaslonila zalzuje w caly mieszkaniu. Najpierw puscila muzyke i tak sie badalismy mniej wiecej z 10min. Mialem cykora jak nic, ale musialem w koncu sie przelamac i sie przy niej rozebrac aby nie wyjsc jak ostatnia ciota. Rozebralism y sie do naga i masowalem jej piersi, bylo nam tak wspaniale, trzymac za biodra dziewczyne to najprzyjemniejsze uczucie, mowie wam. Pózniej Kaska powiedzala, ze pora zalozyc gumke, wiec to zrobilem, no i unioslem jej uda i rozchylilem ku gorze, aby sie pochylic nad nia i wlozyc jej umiejętnie. Po chwili to zrobiłem, bylo tak cieplo mi, nie doopisania uczucie. Zrobilem kilka ruchow i poczulem ze juz bede mial orgazm, powiedzialem jej ze sie zblizam, ona wysunela sie ze mnie i troche ostyglem po czym znow przystapilem do pchniec, bylo tych przestojow moze ze 4, ale pozniej wypadało juz zaszczytowac, tak tez zrobilem. Pózniej zdjelem prezerwatywe i wyrzucilem za okno, gdyz nie chcialem aby jej rozdzice znalezli w koszu nie potrzebne slady, do kieszeni tez tego nie bralem. Bylo calkiej ok, jak na pierwszy moj raz, jutro chyba to powtrzymy

Gość hemehem
A jak ta zuzyta prezerwatywa spadla komus na glowe? :O:classic_cool:

Gość xx999
można było w chusteczke i wyrzucić gdzies do śmietnika na chodniku głąbie śmieciazru!

a ona miała ograzm? moja nie miała za naszym pierwszym razem. bo za szybko trysnąłem. ale mowiła że jej przyjemnie było

Gość hm........
fajny opis ;-) , ciekawe jak doznania twojej dziewczynki

Gość xx999
teZ nie miałam orgazmu za 1 razem ale było faktycznie miło, chociaż moja ówczesna miłość szybko zakończyła zawody :P za to jak odpoczął pare godzinej to bylo fantastycznie :D

Ona nie miała orgazmu, powiedziala\", ze jej nie przeszkadza, wazne że ja mialem\", ale oczywiscie postaram sie za 2gim razem.

bomba jesteś facetem czy kobitką? w jakiej pozycji to było? ja sie kochałem w pozycji klasycznej, trcochę nie mogłem utrafićpenisem w dziurkę pochwy, ale ona mi pomogła torchę nakierowala ręką i mówiła wyżej niżej było ok. też miałem mięciutko. i takie fajne uczucie jak jestes goły tylko w samej prezerwatywie, ktróra cie ładnie ucicka, trochę tak jak ubranie. to też podnieca. między nogami mojej jest fajnie. codziennie bym sie chcial z nią kochac tylko nie mogę :-(

Gość gość
heh, mnie tez najbardziej z tego interesuja losy tej gumki za oknem:D

Gość ale pustaki
no nie mogę, buhahahahahhahaha, ale poprawiliscie mi humor, + i metr 80 - rulez, buhahhahahahaah, co za jełopy, ile wy macie lat, hahahahahha, nie, no cudne, hehh

Ło matko huto, mother fuck !!!! Trzeba było z 2 browce wypić - i ta preza na chodniku - żaluzje, żeby było ciemno - lol. Skarpetek nie zapomniałeś zdjać ?? :D