Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłoptany. mlody /

petting

Polecane posty

Gość zakłoptany. mlody /

no dobra juz dobra moze jestem niedojrzaly.,..ale chce wiedziec na 100% czy ona mogla tym sposobem zajsc w coaze czyn nie...i zdieki za odpowiedz...a nie usuwajcie mojego tematu ok??

Gość gość
Swoja droga ciekawe dlacvzego Ci usuneli....:) Pytanie poziomem nie odstaje zbyt od reszty topikow tu:D

Gość wiosenne marzenie
mlody ile masz lat?

Gość zakłoptany. mlody /
powtorze wiec pytanie moje poprzednie : ejj mam pytanko..niedawno z moja dziewczyną uprawialismy peeting... tzn... no ja lezalem na niej milaelm tylko bokserki ona nic... i chyba na moich bokserkach znalazlo sie troche spermy...nie wkladalem jeje tam palca..wiec czy moglo dojsc do zaplodnienia?? ale jesli bokserki byli z cienkiego materialu??? a my silno na siebie napieralismy... ale musze tu dodać ze moja dziewczyna nie miala nic na sobie a byla bardzo wilgotna wiec mzoe jakos mogly dostac sie do jej pochwy??? ale palca jej nie wkladalem ...wiec chyba nie ejst w ciazy?? prosze o szybka odpowiedz :) dzięki mozecie sie smaic robcie co checie...ale mi bardzo zalezy na odpowiedzi..potem mozecie ten temat usnąc, z gory dzięki! ;)

Gość a mów
raczej odpada , nie mogła na 100 zajśc w ciąze , chyba ,ze wsadziłeś kutaska do środka, albo namoczony sperma palec.

Gość zakłoptany. mlody /
do tgo jim smrki i popiajm cipłym mczem babki halyny

Gość zakłoptany. mlody /
heh no mam ksywke mlody...mam juz troche po 18stce... i nei chodzi mi zre na 100% czy ejst w ciazy..tylko o to czy powinna sie martwić...skoro jej przeciez nic nie wkladalem..a chyba plemniki same by sobiue tak tam nie trafily?? nie??!

powtorze moją dopwiedź: pies Brytan lubi przebywac ze swoją mikro-parasolką wtedy na pewno nie zajdzie w ciążę aler jak znajdzie się gumowy krokodylek to juz co innego i krzywa zającia w ciąże biegnie od zera w dół

Gość zakłoptany. mlody /
tamto wczesniej to nie ja napisalem..ktoś mi msie wryl na moj pseudo ;/ ale dzięki wam wogole za odpowiedzi ! ;)

no ok miala plodne ale bez przesady, musielibyscie miec wielkiego pecha

Gość zakłoptany. mlody /
no ja wiem ze pecha...ale mi tylko LOTTO o jedno czy plemniki bez mojego wkladania palca tam mogly sie jakos dostac...POWTARZAM ZE ONA BYLA ZAJEBISCIE WILGOTNA WIEC... moze sie jakos tam mogly dostac... :/

Gość xx999
jak nie miałeś wytrysku to nie panikuj dzieciaku, musiałbys pływac w gaciach rzeby przystawiając do jej cipki z rozsuniętymi wargami praka w spodenkach cos się przeniosło i jeszcze musiałaby się wytrzec i jeszcze musiałbyś mieć plemniki jak batman supermen i sidermen w jednym!!!! i spadaj i nie wkurzaj ludzi niedorozwoju!!! Kup sobie gumki i wsadzaj do woli jak Cię swędzą jajka

Gość Jeżeli tak było
jak napisaleś to NIE nie mogła zajść w ciążę, bo od powietrza nie zachodzi się w ciążę ... :-D Nie wiem dlaczego się martwisz, nie raz jest tak, że okres się spóźnia ... i twoja dziewczyna powinna o tym wiedzieć, ale dla pewności może sobie zrobić test ciążowy :-D

Mogły nie jest to NIEMOZLIWE ale bardzo MAŁO PRAWDOPODOBNE! Wiele kobiet nie moze zajsc w ciaze mimo wytrysku wewnatrz , to nei takie proste a twojej dziewczynie mialoby sie udac przez bielizne?! Poza tym plyn przedejakulacyjny wcale nie musi zawierac plemnikow tzn. nie u kazdego mezczyzny je zawiera

Gość zakłoptany. mlody /
dobra dzieki wam kamien z serca...ej a ty xx90 nie dzyj sie na mnie bo przeciez nie musisz mi odpisywac na moj temat...po prostu ona sie martwi..a ja chcialem miec pewnosc ze nie ma szans na ciaze.... i nie smiej sie ze jak nic nie robilem to nie ebdzie ciazy..bo ona twierdzi ze \gdz9oes czytala ze z jej sluzem plemniki sobie moga dojsc tam do niej i mzoe byc w ciazy...no ale dzięks wwam wszystkim!

Gość zakłoptany. mlody /
A czy jak wloze sobie pompke od roweru w odbyt i zaczne pąpować, to czy urosna mi piersi?

Gość zakłoptany. mlody /
no ja tam napisalem ze tylko ja mialem bielizne cieniutkie bokserki a ona nic, no ale dobra moze akurat... ze bylo bez palucha to nic nie bedzie 3m cie sie i dzięki! :)

no co innego gdybys mial wytrysk w okolicach jej pochwy, ale tak? niech sie nie martwi bo sie jej okres spozni, dodam ze ja na takie rzeczy w ogole nie zwracasm uwagi nie przyszloby mi do glowy ze tak mozna zajsc w ciaze, bo to przesada i jakos nie zaszlam :D

Gość zakłoptany. mlody /
kur** kto mi sie wpiepsza na moj pseudonim!!!! ;/ ;/ ;/ !!!!!!!!!

Gość xx999
słuchaj gówniarzu- nie bzyka się panienek póki nie wie się skąd się dzieci birą- deklu!!!

Gość zakłoptany. mlody /
dobra ja mykam i stradsznie dziekuje za wasze wszystkie odpowiedzi jak by ktoś jeszcze cos chcial doadc to mowice..ja wieczorkiem sie jeszzce zorientuje w sprawie...pozatym ide teraz do panny musze ja uspokoić , narka! ;)

Gość xx999
ojej ja miałem cienkie bokserki ojej i się prawie spóściłem ojej i co teraz mamusiu ratuj- MIECZAK!!!!

Gość xx999
dwoje małolatów kurwa jego mac- a potem dzieci na śmietnikach bo jakaś pizda nie gotowa do maciezyństwa... szczeniaki- ale mnie takie topici drażnia co za dekiel, jakby Cię matka z ojcem teraz słyszeli to byś taki wpierdol dostał że więcej byś dziewuchy nie widział (o jej rodzicach mówię) peting wie co znaczy a zapłodnienie to już nie do końca kurwa nowa generacja- co za Polska popieprzona co za śmieci zamiast młodzieży

ja bym nie byla taka pewna tego ze nie bedzie w ciazy... sa przypadnki ze wlasnei plemniczki dostają sie do cipki ze sluzem panienki jesli ona jest bardzo wilgotna..nie wiem jak myśla o tym inni ale ja keidyś gadalam o tym z kolezanką z pracy i doszlyszmy do takiego wniosku

Gość zaklopotany mlody
jak cie zaraz jebne!! co sie kur*** podszywasz podemnie... sprawa juz sie skonczyla...czekamy teraz z dziewczyną...i mam nadzieje ze nie bedzie ciazy... boze co za ludzie tu pisza..ja tu z powaznym problemem a tu se jakies zarty ze mnie robia ;/

Gość spokojnie młody
Nie martwcie się! Nic nie powinno się "urodzić". I nie przejmuj się takimi wypwiedziami, które są bardzo wulgarne - one właśnie pokazują jaką młodzież mamy w Polsce. Ludziom, którzy wypisują takie rzeczy, brakuje wyczucia i dobrego smaku. Krytykując innych pokazują właśnie swoje podejście do tematu i problemów innych. Z takich słów płynie jednen smutny wniosek - ktoś ma problem to go wyzwij od najgorszych, naprzeklinaj i wtedy na pewno dojdziemy do mądrych wniosków. Pozdrawiam Młody i Twoją dziewczynę

Gość aaa a
A na przyszłość używaj pampersów lub toreb jednorazowych z biedronki, wkładaj pod bokserki

Gość chyba ze ona
jest wiatropylna?