Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

ARTI-wozki- prosze o opinie uzywajace mamy

Polecane posty

Gość justalala

Mamy właśnie wózek arti, zakupiony na allegro... Synuś zadowolony ( idziemy po wózek, obok siebie stoją dwa, stary i właśnie arti. Pytam synka, który wybiera, a on sam wyciąga ten nowy :) )...Ja też zadowolona, bo wózek lekki, zwrotny no i tani :D...

Gość justalala
własnie tani:)ja nie chce przepłacac za "markowy"a ktory model zakupiliscie?

Gość tolka123
atrida, a jaki typ artiego masz? podaj nazwę proszę

o shit... tu mnie zagięłyście... Na fakturce jest napisane Arti CB. Wózek jest tani, ale naprawdę opłaca się go kupić... Bo ma to co firmowy, ale za mniejszą cenę. No, może jeden minus - folia przeciwdeszczowa nie ma dziurek na rączki, ale można je samemu dorobić... To nie jest coś tragicznie uciążliwego :D ...

Gość justalala
atriada=>jesli mozesz www.arti.pl llooknij tu i powiedz po modelu

Gość malenkamyszka
do: to jest ten szajs używasz wózki tej firmy? jeśli nie, to nie zabieraj głosu! za tą cene na 2 lata wózek wystarczy, nie muszę go przekazywać dalej, aby służył z pokolenia na pokolenie

Właśnie ten model mamy... Spacery testowe już były, dzieciak zadowolony jak 150, a ja sama nie zauważyłam żeby piankowe kółka były ujmą... Baj de łej... NIE ROBIĄ \"PARASOLEK\" Z KÓŁKAMI POPMOWANYMI!!! To tak dla istity \"to jest...\"...

Gość dadadaa
pierwszy raz słyszę, że jak ktoś jest biedny to jest to patologia! patologią bym nazwała twoje teksty

Gość dadadaa
do bieda się mnoży sama nie wiesz co piszesz chyba.... jakaś zgorzkniała z ciebie laska, poproś faceta, żeby ci krew z miedniczki małej upuścił:) może w tym tkwi twoj problem

Gość justalala
ja miałam bardziej na mysli wozek głeboki-wielofunkcyjny-dla niemowlaka a tak w ogole to nasz dzidzius zaplanowany jest ale nie chce przepłacac za wozek

Gość bieda się mnoży
za leki tez nie będziesz chciaa przepłacac????????? najwyżej umrze tak??

Gość justalala
jak nie przepłace za wozek to mi zostanie na leki ale chyba nie taki jest temat topiku jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj

Gość dadadaa
justalaa a voyagera firmy Deltim znasz? też nie drogi, coś koło 680zł, z tymże ciężki - 15kg

Gość justalala
dadadaa=>tez zwrociłam uwage na tego deltima-ale jakos ciagnie mnie do tego arti model "beauty"-wyglada całkiem ok-ale jaki jest w uzytkowaniu?musze podejsc do sklepu zobaczyc na zywo natenczas widziałam tylko na ich stronce firmowej

Gość dadadaa
ja widziałam na żywca model travel lux, wygląda ok i naprawdę jest leciutki. beauty jeszcze nie oglądałam. travel w rzeczywistości wyglada tak samo jak na zdjęciu, więc beauty pewnie też tak będzie wygladał

Gość dadadaa
emmaljunga bardzo dobre wózki, ale ta cena:( lepiej kupić wtedy używanego od kogoś, tak zrobiła moja znajoma, zapłaciła śmieszną kwote, a ma "firmówkę" jak chciała

Gość dadadaa
znowu tu przylazłaś?

Gość dadadaa
owszem i dlatego stawiam na Peg-perego jesli chodzi o spacerfówki i inglesinę (Victoria)jesli chodzi o głębokie

Gość dadadaa
kasjopejka to nie było do ciebie, tylko do tej nie przebierajacej w słowach

Gość hej kasjopejka
ty kup swojemu dziecku odrazu samolot.żeby miąło to co najlepsze hihihi :D:D:D ale rozpieszczone dzieci tej kasjopejki:O:O:O

Gość hej kasjopejka
ty kup swojemu dziecku odrazu samolot.żeby miało to co najlepsze hihihi :D:D:D ale rozpieszczone dzieci tej kasjopejki:O:O:O

Gość 12355667
to wy wozicie 5 letnie dzieciatka w wozku?

Gość do kasjopejki
to ty masz problem. kupuj wszystko to co najlepsze i najdroższe.na pewno dziecko cię za to bardziej pokocha:D:D:D

Gość dadadaa
to są wypowiedzi nie na temat. nie o to chodziło zalożycielce topicu

Gość do kasjopejki
to 5 lat temu na rynku był ten model?????:O:O:O dziwna sprawa :D:D:D znaczy,że firma sie nie rozwija.:(:(:(

Gość dadadaa
justalala a widziałas, że model beauty oprósz tych plastikowych ma też koła ze szprychami?

Gość justalala
dadadaa nie nie widziałam-wiesz ja sie dopiero wdrazam w temat "wozkowy"i szczerze mowiac nie do konca wiem na co mam zwracac uwage ale to dobrze ze tak jest z tymi kółkami?mam jakies 2 m-ce na podjecie decyzji

Gość dadadaa
o tyle szprychowe kółka są lepsze, że wytrzymalsze (tak słyszałam). no i mi się na przykład bardziej podobają:)