Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

ARTI-wozki- prosze o opinie uzywajace mamy

Polecane posty

Gość podczytujaca was1

Holy mother of shishkebab :P!!! taka draka o wózek :D...

Gość simama
kupowaćczy nie? ARTI? warto ? nie warto? piszcie, potrzebuje spacerówki dla "wielkiego" malucha - 4 mies. który mi wyrósł z gondoli, pilnie potrzebuje rady...

Gość simama
NO WIDZĘ, ŻE NIE WIDZĘ ODPOWIEDZI CZYLI ŻADNYNYCH PORAD... SZKODA, CZEKAM DALEJ...

Gość MAJCIA07
Jesteśmu użytkownikiem-a raczej byliśmy wozka firmy ARTI,i to jest porażka bo ten pojazd dla "maluszka" to po 2,5miesięcznym użytkowaniu to się rozpadał-dobry był tylko materiał.Natomiast nie życzymy nikomu kontaktu z działem reklamacji tej firmy jest hamska i bezczelna.Zapomnieliśmy dodać ze według firmy ARTI prawie żadna część nie podlega reklamacji a wózek się popsuł bo nim jeżdziliśmy.Sprawa znajdzie swój epilog w sądzie-odpowiedz ARTI będzie to nie pierwsza i nie ostatnia.Rozsadku i szczęścia w podjęciu trafnej decyzji.Miłego dnia.

Gość zanet
Witam zakupiłam wózek arti beauty,który na pierwszy żut oka wydawał się super,lecz po pół roku zmieniłam zdanie,ponieważ z boku pękła rurka.I po zgłoszeniu reklamacji się zdumiłam odpowiedzią konsultanta,bo mi powiedział że to od złego użytkowania czyli od skręcania,podjeżdzania pod krawężniki i bujania dziecka.Więc się zastanawiam po co kupować wózek ?skoro najlepiej z niego niekożystać.Jestem po prostu obużona choć mineło troche czasu.Więc jak macie zamiar kupić wózek tej firmy przemyście dwa razy,wszystkim znajomym i nieznajomym odradzam niepotrzebnego stresu

Gość o co kaman o co
ja polecam coneco traffic

Gość maron
No właśnie wózek Arti. W moim po półtorej roku odpoadło koło. Przejechałem się do Zielonki. Gość z serwisu mi mówi, że nie zrobi, bo nie ma części. Żebym najlepiej sobie sam zamienił z ionnego wózka. tak jakbym ich miał co najmniej 2. Podzielam wcześniejszą wypowiedź - jak się cos stanie to kaplica. Chyba, że sklep zwróci Ci kasę. Pozdrawiam Marek

Gość __--
Wózki tej firmy to chińskie badziewie,a prawdą jest,że firma wogóle nie przyjmóje reklamacji.Winny jest zawsze użytkownik ,bo nim jeżdzi.Serwis jest okropny i zawsze trzeba płacić za naprawę,chociaż wózek jest na gwarancji .Szczerze radzę nie kupujcie.

Gość Klaudenia
Wózki Arti ODRADZAM,wcale nie są tanie ja za Atlantica w 2005r zapłaciłam prawie 500 zł,z wyglądu fajny wypasiony itp. Po lecie budka tak wyblakła że wstyd się pokazać, na reklamacji jakieś 4 razy,mając znajomości w sklepie naprawiali za darmo ale jak koleżanka się zwolniła narzekając na firmę to za naprawę już płaciłam i usłyszałam,że to co miałam naprawiane wcześniej nie podlega gwarancji czyli chyba nic nie podlega .Mam drugie dziecko i nie chcąc kupować drugiej spacerówki obchodzę się z nią jak z jajkiem żeby się nie popsuła.Polecam wózki Roan super , a Arti wstrętne chińczyki i tą śmieszną wzorcownię w Zielonce odradzam.

Gość mab5
u mnie wózek ARtI wystarczył na 1,5 MIESIACA, po czym uszkodzeniu uległy kółka..... zero serwisu, zero reakcji na reklamację.... nie kupujcie, szanujcie swoje pieniądze.....

Gość Mama na 5+
A ja się nie zgodzę. Moja siostra używała przez 2 lata wózek typu spacerówka arti i była zadowolona. A w styczniu tego roku przyszła kolej na mnie, niestety wspomniany wózek siostra oddała znajomym, a tamci kolejnym.... itd.. Musiałam więc coś kupić, zaczęłam od alledrogo i tam były nowe wózki arti w okolicach 100zł! Zaryzykowałam i jest super. Oczywiście nie jest to mercedes, ale w stosunku do ceny naprawdę suuuuppper. Przetrwał zimę, lato, dalej jest ok. No ale ja nim nie wożę 100kg zakupów i nie składam na siłę... A żeby nie być gołosłowną jak ktoś zainteresowany, chętnie podeśle fotkę jak wygląda taki wózeczek po prawie roku intensywnej eksploatacji.

Gość misiupysiu
a ja dodam jeszcze tylko że właściciel i cała firma Arti to oszuści i naciągacze. Bardzo dobrze robią ludzie którzy ich pozywają do sądu, ktoś musi z nimi zrobić porządek. Nie wiem czy wiecie ale moj kolega pracował w tej firmie - ich produkty wszedzie maja te same ceny - właściciele dyktują dystrybutorom po jakich cenach maja sprzedawac a to godzi w konsumentów czyli nas. Co tam że mamy wolny rynek a takie dzialanie jest karane. co do jakości ich produktów, szkoda gadać widziałem jak są przechowywane i rzucane w magazynie. powodzenia zycze firmie Arti , dlugo tak nie pociagnie.

Gość mala mimincia
ja tez odradzam arti, mialam lozeczko turystyczne i mnostwo klopotow. wozek kupilam w manufie. ladny, tani i praktyczny, zaluje tylko ze nie ma skretnych kol.

Gość bbbbbbbb
ABSOLUTNIE NIE KUPUJCIE NIC , NIE UWZGLĘDNIAJĄ ŻADNYCH REKLAMACJI

Gość sklep - TEŻ MAMY PROBLEMY !
Witam, niestety jako sprzedawca potwierdzam opinie Klientów. Firma Arti to niezwykle trudny partner - sprzedają wszystko ale bez jakiejkolwiek odpowiedzialności. Mimo wspołpracy nawet jako kontrahent handlowy mam przeogromne trudności z reklamacja towaru. AbsUrdem jest np. robienie zdjęć wózka, aby udowodnić, że skręca w lewo lub robienie zdjęć brakujące elementu (chyba jak go narysuję, przecież go nie ma). Jesli komuś takie zdjęcie się uda - gratuluję. Klienci reklamuja towar za naszym pośrednictwem. My jako sklep nie możemy go dostarczyć do ARTI, bo ARTI odmawia przyjęcia tego towaru mimo spelnienia wszystkich wymagań co do dokumentów związanych z reklamacją. Podczas rozmów telefonicznych bardzo "bardzo obojetna pani" oskarża swoja szefową, że to niby prezes firmy sama ma odczytywać reklamacje a ona w diale reklamacyjnym przetrzymuje zgłoszenia kilkanaście dni - brak komunikacji w firmie, nasze reklamacje wysyłane zgodnie z instrukcją meilem giną - są wykasowywane w fimire Arti (ale u nas zostaje potwierdzenie meila, że został odczytany - i po odczytaniu w firmie ARTI ginie, więc nie ma śladu po zgłoszeniu reklamacyjnym). TO JEDYNY TAKI IMPORTER, Z KTÓRYM W ŻADEN SPOSÓB NIE MOŻNA DOJŚĆ SWOICH PRAW. RADA: NISKA CENA PRODUKTÓW TO GWARANCJA.....SŁABEGO TOWARU I GENERALNIE BRAKU MOŻLIWOŚCI REKLAMACJI.

Gość lidziunia
dzień dobry, jestem pracownikiem sklepu dziecięcego i dokładnie potwierdzam opinie użytkownika SKLEP. w chwili obecnej mamy reklacje quada elektrycznego, nie mozemy sie doprosić załatwienia tej sprawy choć termin minął. Konsultanci w dziale reklamacji twierdza że właścicielki nie ma i nie mogą dać odpowiedzi, za dwa dni mówią żę nie ma akumulatorów, jak sie za dzwoni na nr serwisu podany na stronie www.arti.pl to "mili pracownicy " przełączaj rozmowe po kilka razy. to nie jest moja pierwsza tak przykra sprawa z ta firmą. sprzedaż towaru prowadzą za gotówkę, kasuja za koszty przesyłki a jak jest problem to za każdym razem jest kłopot. pracuje w branży kilka lat a to jest najbardziej niekompetentyny kontrahent jakiego ma moja firma. Ostrzegam przed wspólpracą z ta firma bo to banda niuczciwych ludzi.

Gość gość
Potwierdzam negatywne komentarze o firmie sam miałem nieprzyjemność kontaktu z Nimi - przyjmująca zgłoszenia z serwisu ,przeszła chyba przeszkolenie jak oszukiwać petentów -w każdej normalnej firmie w europie straciłaby pracę po pierwszej skardze klienta-widać ,że właścicielom tacy ludzie odpowiadają- do czasu kiedy się zorientują ,że tracą na tym klientów i pieniądze.

Gość gość
wozki firmy artti moze wizualnie niezle ale naprawde badziewie jak wszystkie ich artykuly reklamacji nie przyjmuja z gory przegrana sprawa wszechwiedzacy nie kupowac proponuje carottero lub 4baby tez tanie

Gość gość
Szału nie ma.Po dwóch miesiącach użytkowania pękł materiał na siedzisku.Minęly kolejne 2 miesiące i szlag trafił gąbkę na rączkach.Do tego podnóżek był za nisko i ocierał się o koła.Kolor nie wyblakł.Za to kółka nie przetrzymały zimy (mimo że używałam go wtedy okazjonalnie). Po niecałym roku wózek do śmieci - w międzyczasie połamała się budka. Za to niewątpliwą zaletą jest niska cena, waga i łatwość składania.

Gość gość
Każdy inny -tylko nie ten wóżek i nie kupować od tych ludzi szkoda dziecka i Państwa pieniędzy i zdrowia-wóżek bubel -dystrybutor chamstwo za nic nie odpowiada.

Gość gość
Zdecydowanie odradzam ten wóżek -tzw.jednorazówka.Dział reklamacji -fikcja nastawiony na obwinianie klienta za rozpadający sie bubel ,który sprzedaja.

Gość Mateusz12345
Piszę jako sklep ktory sprzedaje produkty firmy ARTI. TRAGEDIA, NIE POLECAM, NAJGORSZY SKLEP W POLSCE, BRAK MOZLIWOSCI REKLAMACJI. Jezleli ktos z was nie moze dojść swoich praw w firmie arti tzn. nie może doczekac sie od firmy rozpatrzenia reklamacji WADLIWEGO towaru niech pisze na tym forum. Złożymy skargę zbiorową do UOKIK Niech się w końcu ktoś wezmie za tą firmę.

Gość gość
Wóżek -tragedia ,chyba,że dla lalek. Serwis ma klienta w głębokim poważaniu . Dajcie sobie spokój z tymi wóżkami.

Gość gość
Potwierdzam,wózek Arti jest kiepskiej jakości!

Gość ARTI to tragedia
Kochani, jako sklep, który posiadał w swojej ofercie produkty Arti, zdecydowanie odradzam jakiekolwiek produkty tej firmy. wycofaliśmy ich ze sprzedaży z uwagi na liczne reklamacje oraz problemy z ich załatwieniem. klient obsłużony do momentu zakupu a po zakupie, w przypadku reklamacji, klientów mają w głebokim poważaniu. tragiczna firma z brakiem szacunku do klienta. właściciel firmy dopuszcza olewanie Klientów, są szkoleni w tym temacie. Towar do wysyłki nie przygotowany wcale, idą po najniższej linii oporu, pomimo przebitki jaką mają na tych chińskich produktach.Kartony cienkie, poszarpane, pogniecione, bez oznaczeń dla kuriera. TRAGEDIA!!!! Omijajcie tą firmę z daleka, produkty jak dochodzą to praktycznie każdy do reklamacji a żywotność beznadziejnie krótka. Nie patrzcie na ceny i nie nabierajcie się że tak tanio, w przypadku tej firmy jest tanio i z ogromnymi problemami. Szkoda czasu, pieniędzy, energii i zdrowia. Sklep który szanuje swoich Klientów nie będzie miał w swojej ofercie produktów importera pod nazwa ARTI.

Gość gość
ludzie tylko nie arti -dobrze radzę-katastrofalna jakość-serwis pic na wode-ma w poważaniu prawo i klienta.

Gość gość
Wózek Arti spacerowy składany to wyjątkowa tandeta.Po 3 miesiącach materiał w szwach zaczął się rozłazić bo był wszyty samym brzegiem.Zrobiłam fotki i wysłałam do sprzedawcy bo była gwarancja,to powiedzieli,że to w skutek eksploatacji.To ja się pytam na ile miesięcy taki wózek jest przewidziany.Zaznaczam,że używałam ten wózek tylko wtedy gdy jechałam z dzieckiem samochodem,bo mam jeszcze drugi .Odradzam wszystkim zakup wózka Arti ,tani ale straszna TANDETA.