Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziuchna26

Nie jestem już dziewica, zrobiłam to z męską prostytutką, czuje się okropnie

Polecane posty

Gość Madziuchna26

26 lat zycia, 26 lat czekania na miłość, nie przychodziła, kiedy koleżanki opowiadały o chłopakach ja marzyłam, że kiedyś i do mnie uśmiechnie się szczęście, dawałam sobie nadzieje, czas który musi nadejść, nie nadchodził, stroiłam się bardziej, nie chciałam być sama, byłam dziewicą, i parę tygodni temu przyszedł mi do głowy plan, aby zaryzykować, aby dać się ponieść namiętności, nie wiem co mna kierowało, zadzwoniłam do ogloszeń towarzyskich i zrobiłam to z męską prostytutką, czuje się okropnie teraz.

Gość ..a..n..i..a
No ale niestety nic już nie możesz na to poradzić. Nie można cofnąć czasu.

Gość eee tam przykro
napisz jak było? zrobił to dobrze? było ci przyjemnie? bo jesli tak - to nie masz czego załować. pozdrawiam cieplutko

Musisz iść do przodu. To se ne wrati, ale zadręczanie nic Ci nie da. Czujesz, że popełniłaś błąd - ok. Wszyscy je popełniamy w życiu. Dlatego nie ma co się tym przejmować.

\"jeżeli dał ci rozkosz i było ci dobrze to nie ma nic w tym złego\" - STRASZNE!!! :(

Gość eee tam przykro
madziuchna trzymaj sie cieplutko - jestes juz kobietą , poznałas seks, jesli było ci dobrze nie ma w tym nic złego, główka do góry - bedzie okej-pozdrówki

I dobrze przynajmniej ty traktowałaś go jak dziwkę,a w innym razie facet poznany \"gdzieś\" by potraktował tak Ciebie pomimo tego,że by Ci nie zapłacił. Chciałaś spróbować i spróbowałaś! jestem z tobą .

Gość macowa
Nie przeceniajmy roli pierwszego razu, ja to zrobilam z "wielkiej milosci", a teraz juz prawie nie pamietam ani stosunku (ktory byl bardzo kiepski), ani chlopaka, haha :) Nie przejmuj sie, masz prawo do seksu, takze bez milosci, tak jak wszystkie kobiety :)