Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam jesc

co jesc zeby nie być głądnym i troche schudnąć?

Polecane posty

Gość co mam jesc

chodzi mi o np jakies platki.. co kolwiek.. ja lubie wszystko byle by samemu tego nie robic.. i zeby zrzucic kilka kg nawadze.. piszcie;)

Gość głOdnym
:P

Gość co mam jesc
nie wiem czemu napisałam przez ą:/:D rozpęcziłam sie;p

Gość co mam jesc
dziłam;* jezu co jest;D

Gość dddd
Hej, zadaj to pytanie na forum diety.

Gość jkgbljdxglvdxv
Jedz szpinak, z ząbkiem czosnku przysmażonym na łyżeczce masła. mozesz nawet zjeść całe opakowanie na kolację. Nie tyjesz, cera łądnieje itp. Odkąd jem szpinak na kolację lub obiad i procz tego ogólenie mało- tzn od marca schudłam 8 kg. Nie odchudzajac się!!!! :)

Gość adfsghfj
na śniadanie i kolację płatki owsiane z mlekiem i sokiem, tudzież wodą, najeść się do syta:)

Gość niebieskoookaa22
to mniej kaloryczne są białe bułęczki nizeli biały chleb? się pytam bo nie wiem:o :)

Gość kilogramka
pomocne moga byc warzywa takie jak kalafior, brokuly, fasolka, maja malo kalorii, a mozna sie nimi najesc do syta, do tego kawaleczek miesa i masz swietny, niskokaloryczny obiad, z tym, ze te warzywa moga powodowac wzdecia :( ale teraz jest bardzo duzo wspanialych swiezych warzyw, takich jak salata, pomidory, rzodkiewki i zielone ogorki, maja naprawde malo kalorii, a mozna zjesc tego caly talerz, np z odrobina jogurtu naturalnego (najlepiej bez tluszczu) popieram picie wody mineralnej, oczywiscie niegazowanej, soki najlepiej wycisniete ze swiezych owocow, bez konserwantow, maja nieduzo kalorii i sa bardzo zdrowiutkie :) poza tym najlepiej ostatni posilek zjadac przed 18.00 i dobrze, zeby on byl w miare lekkostrawny, mnie najgorzej gubilo objadanie sie o poznych porach :(

Gość kilogramka
jedna kajzerka ma okolo 120 kalorii, wiec to chyba stosunkowo nieduzo, wydaje mi sie, ze czasem mozna sobie pozwolic, ja wlasciwie prawie nie jadam pieczywa, a jesli juz to chrupkie :)

Gość niebieskoookaa22
acha :) ja z koleji musze zjeśc codziennie pieczywo (wiem, wiem najlepiej chrupkie;))