Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka10000

Cio ubierac zeby wygladac ....

Polecane posty

Gość Malutka10000

Jakie ubrania mam zakladac zebym nie wygladala na taka chuda jaka jestem?? Jakie spodniczki spodnie i koszulki?? POradzcie:*:)

Gość Malutka10000
up up:(:(:(

Niestety mam ten sam problem, a do tego jestm jeszcze (przynajmniej moim zdaniem) za wysoka:( Mi pomaga noszenie spodni o prostych ale nie wąskich tylko takich srednich nogawkach, warstwowe nakładanie bluzeczek w odrózniających sie kolorach, tak żeby jedna warstwa wyglądała trozeczke spod drugiej no i płaskie buty:) Ale jezeli ktos ma jakies rady to ja też chetnie skorzystam:)

Gość prosze o pomoc...
teraz modne są takie przewiewne białe spodniczki, sukienki:) każdy w nich wyglada super a jak jestes chuda(też mam ten problem:) to nawet lepiej bo ubierzesz do tego tak samo przewiewną bluzeczkę i z pewnością bedziesz wyglądać wręcz uroczo:)

Gość prosze o pomoc...
o matko skończ pouczać bo kogo to obchodzi?:o chciałam tylko poradzić a juz odzywają się forumowi moralizatorzy:o to irytytujace tak kogoś poprawiac wiesz? wtrącasz się w temat...a tak naparwde twoje 3 grosze są tu zbędne.:o

Gość moralizator
Irytujący to są ludzie, którzy robią takie podstawowe błędy. Wstydź się, bo już lepiej niż Ty wypowiada się Paolo Cozza czy Stefen Muller!!!!! Szkoły nie skończyłaś??

Gość prosze o pomoc...
:) to wcale nie był podstawowy bład i jestem pewna że podobne robi 3/4 polaków. ale ok. miej swoje zdanie ty wszechwiedząca osobo wypowiadająca się pod różnymi nickami....dzięki za poprawienie ale jestem pewna że autorka, która pytała o radę zrozumiała moj przekaz i bez Twojego krzyczenia o błedach

Gość locckomotywa
ten nie znoszą jak słyszę, ze ktos "ubiera buty, spodnie itd, koszmar .

Gość locckomotywa
jeżeli większość rodaków bedzie się kąpało w raz w tygodniu , i nie będzie używało dezodorantów, to smród będzie i tak.

Witam! Myślę że ratują Cię tylko luźne sukienki:) a tych jest teraz cała masa w sklepach więc nie ma problemu:) po prostu musisz unikać obcisłych ubrań...ale w tym roku to nie jest trudne bo modne są delikatne tkaniny, przewiwiewne stroje:) a co do kłótni powyżej to jak widzę wyzywanie od analfabetów, czy teksty typu\"wracaj do ksiązek\" to chce mi się rzygać.ale spokojnie....to tylko ludzie którym cholernie nudzi się w domu i z ogramną determinacją i pasją wtrącają się na każdy temat żeby go zwyczajnie zjebać w sposób żenujący mimo że chcą wyjść na wykształconych i elokwentnych. Ogólnie zenada:o brrrr

Gość boli mnie ząb
to założcie temat pt "boli mnie jak widzę stylistyczne błędy" i dajcie spokój tematowi o strojach. bo tu akurat nikogo nie obchodzą wasze pouczenia:/

Gość moralizator
To żałosne ze sa ludzie, którzy nie dosc ze robią błedy, to jeszcze sa takimi ignorantami, ze nie mają zamiaru tego poprawic i sie sadzą jak sie im zwroci uwagę. W takim razie dalej mowcie jak wiesniaki i robcie z siebie posmiewisko!!! Gratuluje głupoty.