Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My humps

Replay! Która ma młodszego faceta??????

Polecane posty

Gość atyda
Mam meza mlodszego o dwa lata mamy dwojke dzieci. Uwazam ze jezeli tobie odpowiada zwiazek jest wam dobrze to przestan przejmowac sie tym co mowia inni. Do autorki topiku twoja wypowiedz jest spojrzeniem matki a nie kobiety i mam wrazenie ze nie doceniasz swojego syna. 18 lat to mozna byc jeszcze dzieckiem ale tez juz facetem myslacym o zyciu calkiem powaznie wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego garnka.

witam a moj mezczyzna jest starszy ode mnie o ponad 2 latka a ma tak delikatne rysy ze kolezanki powiedzialy ze mnie oszukuje bo napewno ma ok17 lat, musialam pokazac im jego dowod bo nie wierzyly ze ma 24 lata! kocham go jak slonce na niebie w lecie.... ale to juz nie taka milosc jak pierwsza ...

Gość do autorki topiku
:D:D:D

Gość 1 rok to malo
pomysl co ja mam -moj ma 19 lat a ja 25 to az 6 lat roznicy spotykamy sie od 1,5 roku to wtedy nie mial nawet 18-stki hehe ale jest fajnie nie chcialabym juz nigdy straszego. jest rozwiniety jak na swoj wiek i najlepszy ze wszystkich moich chlopakow. teraz wyjezdzamy do angli i bedziemy razem mieszkac i sie okaze. wogole moj jest ze znaku raka jest bardzo przywiazany i uczuciowy moze gdyby byl z innego balabym sie bardziej ze gdzies bedzie latal ale on narazie o tym nie mysli, czasem sie boje ze bede stara a on sobie znjadzie mlodsza, ale tak samo moze sobie znalezc ktos kto jest starszy. kiedys moi rodzice na mnie krzyczeli a teraz lubia go najbardziej.

Cieszę się, ze są szczęsliwe związki i wierzę, że mój też taki bedzie. tylko rodzice muszą się przyzwyczaić... Potrzeba troszkę czasu, a wierzę, ze z moim miskiem będę szczęsliwsza niz z kims innym... dziękuje kochani za wszytskie wypowiedzi:) Pozdrawiam

Gość MiMi83
Ja także mam młodszego Ukochanego. Ja mam 23 lata on 19. Jesteśmy razem już prawie 5 miesięcy i bardzo dobrze nam się układa. Wbrew wielu opiniom moich znajomych okazał się bardzo dojrzały i jestem z nim szczęśliwa. Jedynym problemem jest to, że wczoraj poszedł do wojska:( 9 miesięcy rozłąki będzie dla nas wielką próbą, ale mam nadzieję, że będzie dobrze:)

mam 17 lat :) On 14 :( wczoraj się rozstaliśmy :( boli jak cholera :( nikt na tym forum mi w to nie wierzy :( byliśmy zesobą 11 miesiecy :(

gosienka---->Nie martw się, moze jakoś wszystko Ci się ułoży, wrócicie do siebie, czasami potrzeba troche czasu, żeby zrozumieć, co jest najważniejsze... także głowa do góry:)

Gość refresh

Gość jędzulka37
hej ;-)) ja mam 10 lat młodszego męża i jestem BARDZO SZCZęśLIWA !!! ale tak na serio - to nie wiek jest ważny czy to co ludzie powiedzą! zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie wiedział lepiej od nas samych jak życ, z kim itp. Ważna jest dojrzałośc, szacunek, miłośc, wsparcie i jeszcze kilka takich...;-)) a uroda? czy widac? co ludzie powiedzą? A CO MNIE TO OBCHODZI ???? to moje życie i to mnie ma byc dobrze, a nie innym! ja chyba lepiej wiem z kim mi się będzie dobrze żyło !!! a inni - niech żyją jak chcą! pozdrawiam wszystkich nietypowych, idących "pod prąd". WARTO jeśli się kocha!!!

Gość jędzulka37
jeszcze jedno: dobrze by było, żeby dało się wszystko przewidziec i zaplanowac! ale w życiu tak bywa, że nie wszystko można przewidziec, a uczucia chyba najbardziej wymykają się wszelkim regułom. nasze społeczeństwo (na szczęscie nie całe) nie jest tolerancyjne, ale to nie jest powód, żeby rezygnowac ze szczęscia! powodzenia i uszy do góry :-))

Gość ff....
1 rok to malo --> raki slyna z przywiazania? fajnie to napisalas , ze gdyby byl spod innego znaku wieksze mialabys obawy sugerujesz sie znakiem?

Gość do autorki ..........
Jeżeli się kochacie taka różnica wieku nie ma znaczenia, moja córka ma męża młodszego o 2 lata, małżeństwem są już 9 lat, są ze sobą szczęśliwi. Od roku jestem z panem młodszym o 4 lata - ja 54, on 50 {dla wyjaśnienia od kilku lat jestem wdową] Nie jest ważne ile kto ma lat, ważna jest wzajemna akceptacja. Nie zawsze starszy partner oznacza mądrzejszy.

Gość Lekko zaokrąglona
Ja mam 27 moj chlopak 23

Gość lady in orange
mam 26 lat - On 23 :) znamy się 1,5 r. podrawiam Oleńkę - dobrze odp tej swojej wscibskiej koleżance ;)

Gość 17tkaaa
Ja mam mlodszego, ma16 latek: )