Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty

Owłosione ręce

Polecane posty

Gość dotty

Jak się pozbywacie włosów z rąk?? Golenie, wosk, depilator?? Ja myślę o wosku, ale boję się, że włosy zaczną wrastać :O Muszę się ich pozbyć, bo robi się coraz cieplej, a ja ciągle chodzę zakryta :( Strasznie się wstydzę tych włosów :(

Gość JA golę od 10 lat i nic się ni
Chyba tez należysz do tych mocno owłosionych, skoro tak reagujesz.... Spadaj małpo

Gość matamanka.
hey dotty! mam ten sam problem, i nie tylko na rekach.. heheh :] Wczesniej golilam, bo to chyba najszyszy sposob, niestety najgorszy, wlosy odrastaja znacznie grubsze, mocniejsze i dluzsze;/ Tydzien temu zrobilam depilacje woskiem:):) goraco polecam, rece sa naprawde gladkie! tylko dobry wosk trzeba, ja robilam veet\'em byle byl taki miekki, a nie plastkikowy! Jak dotad nie odrasly mi:):) i tak bedzie przed ok 3tyg. jak mi siorka mowila. Aaa i tylko sama tego nie rob popros kogos, albo do kosmetyczki.. za pierwszym razem, to nic strasznego! jak myslalam;) He, powodzenia!

Ja na szczęście mam jasne włoski na rękach i nie musze ich golić. Natomiast moja koleżanka chodzi z tym do kosmetyczki, gdzie usuwają jej włosy woskiem. Odrastają wolno i są o wiele jaśniejsze i słabsze. Ona płaci za wizyte 20 zł! :)

moze sobie zafarbuj na jakis jasny kolor żeby nie było ich widać^^? jak bd golić, to bd odrastać jeszcze bardziej bujnie niż były^^

Gość malinka_25
hej ja bylam wlasnie za swoim pierwszym wosku rak 3 dni temu bolało troszke bo nigdy wczesniej ich nie wyrywalam ale teraz spoko rece gladziutkie i jak ladnie wygladajaą goroco polecam wosk u kosmetyczki naprawde warto cena takiego zabiegu to 20 zł a ile spokoju ;)

Gość ale po co w ogole depilowac
?? przeciez takie plastikowe wydepilowane lapki wygladaja OHYDNIE:O to chyba najgorsze co mozna sobie zrobic a jesli masz bardzo ciemne owlosienie to moze utlen je tak jak juz ktos wyzej radzil

Gość shane0
Ja też mam na rękach, takie ciemno brązowe. :( No i już mnie to denerwowało, poszłam do lekarza, no i on powiedział aby sobie wydepilowła..Więc tak zrobiłam, ale kremem takim :)

Gość Odpowiedź jest prosta.
Owłosione ręce nawet bardzo mocno u ładnej dorodnej brunetki o masywnej budowie ciała są po prostu piękne i bardzo, bardzo seksowne, nogi zresztą też...

Polecam laser diodowy Vectus cena około 200zł maksymalnie 3- 5 zabiegów w odstępie co 6 tygodni i pozbędziecie się włosów na stałe, do końca listopada 2014 w klinice medycyny estetycznej BeautySkin w Warszawie można wykonać ten zabieg w promocyjnych cenach :)

Gość gośćOlgaOlgaOlga
Może wybierz się do profesjonalnego salonu na depilację laserem IPL np do Tanrei na Nowogrodzką.

Na ręce najlepszy jest wosk. Nie boli jak w innych miejscach a efekt mamy na długo. Włosy odrastają znacznie słabsze. Jeżeli chodzi o wrastanie to wystarczy stosować piling, nawilżać i problem z głowy.