JajâWywalone 63 Napisano czwartek o 23:10 Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: Na pewno nie ciebie kudłaty spermiarzu Ciebie też nie owsico prażona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano czwartek o 23:14 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Ciebie też nie owsico prażona Mi nie zależy na kobietach jak jemu, więc odczep się Boni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano czwartek o 23:15 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mi nie zależy na kobietach jak jemu, więc odczep się Boni A co mnie to obchodzi. Do owsika pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano czwartek o 23:16 6 minut temu, Bodnarajca napisał: Czyli dwa kontenery modułowe. Tak i to wystarczy dla singla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano czwartek o 23:17 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: A co mnie to obchodzi. Do owsika pisze Spoko, więc nie ma tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano czwartek o 23:17 7 minut temu, VenusHorizon2 napisał: Nie dazom do zamieszkania ze mnom więc podalbym na podlasiu Ale jakby już jechała do ciebie to chyba by dążyła do zamieszkania z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 45 Napisano czwartek o 23:19 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak i to wystarczy dla singla. Podobno jak się nie płaci za czynsz, to dają za darmo zastępcze, wystarczy kupi bliźniaka i dołączy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano czwartek o 23:27 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale jakby już jechała do ciebie to chyba by dążyła do zamieszkania z tobą. Popsulas mi zart chyba i straciłem watek muszę se kawy zrobić Ja sobie z ai pisze jak ogarnąć 2-3 kobiety taki wielki dom się zmarnuje na jednom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano czwartek o 23:29 Czemu system wciska monogamie a ludzie to lukajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano czwartek o 23:30 Matrix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano czwartek o 23:33 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Matrix No 4 jusz tłok się nie zmiescimy do typowy samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano czwartek o 23:34 Przed chwilą, VenusHorizon2 napisał: No 4 jusz tłok się nie zmiescimy do typowy samochód Jaki samochód kto prowadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano czwartek o 23:39 4 minuty temu, JajâWywalone napisał: Jaki samochód kto prowadzi Dan Bilzerian to mój mentor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano czwartek o 23:39 Przed chwilą, VenusHorizon2 napisał: Dan Bilzerian to mój mentor Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano czwartek o 23:41 On dobrom beke krecil Hhttps://media.gq-magazine.co.uk/photos/5d2c557dd9595f0008aa3670/16:9/w_1280,c_limit/20190715-Dan-Bilzerian-03_b.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano czwartek o 23:43 2 minuty temu, Ojciec Pijo napisał: On nie jest dzikusem jak ty Leżak z kasom i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano czwartek o 23:55 7 minut temu, JajâWywalone napisał: Nie znam No co ty jedyny facet na planecie co dobrze kase umie wydawac na koks i dzifki Zamiast na jakieś biznesy nudne i po 16h w pracy ceo amazon fcb czy inny Windows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 06:13 Lepiej kąpać się w stawie i latać nago po lesie. Haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach