Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wkurzona

jestem wkurzona!!

Polecane posty

Gość jestem wkurzona

siedze z kolezanka i dobrym kolegą(podobam mu sie i on mi o tym mowil) i gadamy sobie a on do mnie takie teksty:"opowiedz jak bylo na randce z Tomkiem"(zadnej nie bylo tylko napisalam mu smsa ze tomek mnie męczy o spotkanie), "ty i tomek=sex","w poniedzialek przyszlas pijana do mnie na gril,i ja chcialem sie z toba pieprzyc"(nie bylam pijana).i ciągle powtarza mi ze jestem zboczona,tylko ze to on na takie zdanie "no daalej ciągnij temat" śmieje sie,mowie ze to Tomka cukier,a on "a moze kwaśna śmietana".Jestem przerazona jego poczuciem humoru.A jak pozniej wysłałam mu smsa ze był chamski do mnie to on stwierdzil ze powinnam wyluzowac>szczyt wszystkiego

Gość taki se gość
weś przykład z kaczora i zaserwuj mu "spiepszaj dziadu!"

Gość jestem wkurzona
naprawde tak myślisz??

Gość taki se gość
No powaga to co on robi to jest prostackie poprostu ten koleś to jaki niedorozwój jakiś.

Gość jestem wkurzona
ale najgorsze jest to ze on uwaza ze jest w porządku!!niby mnie przeprosil ale czuje sie sponiewierana

Gość jestem wkurzona
chyba byl zazdrosny ze nie jest jedynym moim kolegą,a jeszcze niedawno dziwil sie czemu nie mam faceta,ze powinni sie o mnie bic,a teraz takie teksty wali,prywmityw

Gość taki se gość
wiesz co można sie podroczyć ale to tylko wtedy kiedy chcą tego 2 osoby a to czy sie chce pobawić/poprzekamarzać to widać po chwili rozmowy, on nie ma w ogóle wyczucia no i obłady zdaje sie też :O A tak w ogóle to skoro robi to przy twoich znajomych to nie potrafisz poprostu głośno zaprotestować oczywiście w poważnym tonie napewno się zawstydzi jeśli jest normalny, no i sie może kapnie że robi coś nietak.

Gość jestem wkurzona
i jeszcze jedno >>zażartował ze jestem biseksualna,poprostu nie moge

Gość jestem wkurzona
powiedzialam mu zeby przestał bo to nie jest śmieszne ,a on "przeciez nie masz czego sie wstydzic!"

Gość taki se gość
no to wrazie jakby sie przystawiał to w dziób i tyle :P nie zapone jak kumpel dostał bo chciał z laską zatańczyć i złapał za tyłek ale sie zamachnęła :D ale mu było siara :D A tak w ogóle to powiedziałaś to poważnie i stanowczo? czy tak wiesz niezobowiązująco od tak se?

Gość jestem wkurzona
chyba zerwe z nim kontakt,bo takiego wieśniaka to jeszcze nie znałam

Gość jestem wkurzona
na serio i powaznie tylko ze to taki typ co ciągle jest w dobrym humorze

Gość taki se gość
No chamów jest dużo i dużo gadają ci normalni sie nie odzywają najczęściej :)

Gość jestem wkurzona
i to z jaką łaską przeprosil

Gość jestem wkurzona
ale niestety bede musiala sie z nim spotykac bo mamy wspolnych znajomych:(

Gość taki se gość
A czego sie po chamie spodziewałaś ? :P A to że jesteś poirytowana to ci się nie dziwie niecierpie przebywac z ludzmi któży dużo dagają od rzeczy i nie wiedzą kiedy przestać :O

Gość jestem wkurzona
jednak myślalam ze jest normalniejszy,bo nigdy wcześniej takich tekstów nie gadał,

Gość taki se gość
Może chciał cie poderwać zagadac jakoś tylko brak mu twórczej weny :P to przypomina gościa który podchodzi do kobiety na przytanku i mówi "jesteś ładna jak huj " efektu możesz sie domyśleć

Gość jestem wkurzona
no mam nadzieje ze sobie nie wyobrazal,ze ja mogłabym miec chęc na związek z kims takim,poprostu żałosne

Gość jestem wkurzona
21-on,ja 20

o kurde a myślałąm że on ma co najwyżej 15 bo po tych jego dziecinnych odzywkach więcej bym mu nie dała wiesz co ? ja kiedyś tez miałam podobnego przypała z kolesiem i pomogło to, że zaczęłam mu dojeżdzać tak samo jak on mi albo jeszcze gorzej i powiem Ci , że chyba mu się to nie spodobało i dał mi spokój poza tym nie sądzę, że mu się podobasz bo gdyby tak było to na pewno użył by innych sposobów aby Cię poderwac a nie takich prymitywnych

Gość jestem wkurzona
podobam sie mu bo to widac,a te teksty to tak zeby zobaczyc moja reakcje,on mnie chyba traktuje jak dziewczyne,takie smsy mi pisze ,ze nie moge czasem