Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaaa

temperatura w pochwie

Polecane posty

Gość kalinkaaa

prosze powiedzcie, jaka jest prawidlowa temperature w pochwie? czy wartosc jest taka jak pod pacha, czy jak w odbycie? jak zmienia sie ta temperatura w trakcie owulacji a jak w przypadku ciazy. nic nie moge na ten temat znalezc. bardzo dziekuje za pomoc.

hej tez sie o to pytalam tu na forum.temperatura w trakcie owulacji i w ciazy wzrasta.ja jestem na poczatku ciazy i mam pomiedzy 37 -37,4 w pochwie.tam tez sie mierzy.nalepiej o tej samej godzinie, rano. nie wiem dokladnie jak wzrasta w okresie owulacji bo nie mierzylam, ale na pewno podnosi sie.

Gość kalinkaaa
bardzo Ci dziekuje aleksandra:)))))

Gość kalinkaaa
mam 37.7, czy moze byc to temperatura w trakcie owulacji? staramy sie o dzidziusia. zrobilam test, ale wyszedl negatywny. okres powinnam dostac dopiero za kila dni :( co myslicie. przepraszam, jesli moje pytanie brzmi glupiutko.

Gość uuuuuuuuuu
słoneczko, musisz uzbroić się w cierpliwość, choć sama wiem, że to trudne i chciałoby się 100% potwierdzenia natychmiast :) naprawdę, zanim minie termin miesiączki pewna możesz być jedynie testu z krwi, zrobionego w laboratorium! czekaj spokojnie i nie wydawaj pieniędzy na zbyt wczesne testy :p POWODZENIA!

Gość uuuuuuuuuu
A taka temperatura może zarówno towarzyszyć ciąży jak i... infekcji :o

Gość kalinkaaa
Dziekuje uuuu:) tak trudno byc cierpliwa...

Witam tempertyra w pochwia wczasie owulacji powinna byc 37°C plus minus temperture mierzy sie rano przed wstaniem z lozka. To tak na przyszlosci Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na termin @... serdecznie pozdrawiam

Gość kalinkaaa
dziekuje justyno:) Zmierzylam najpierw temperature pod pacha, mialam 36.8. Wiedzac, ze nhie jest to miarodajne postanowilam w pochwie. Nie mialam jednak zadnej wiedzy jaka temperatura powinna tam byc. Bardzo dziekuje ci za pomoc. Pewnie to infekcja :( Mialam przeziebiony pecherz tydzien temu. te informacje przydadza mi sie na przyszlosc.