Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sram w gacie ze strachu

boje sie ,ze jestem w ciąży

Polecane posty

Gość sram w gacie ze strachu

miesiąc temu rzuciłam tabletki. brałam je przez ponad rok. w ciągu tego miesiąca kochałam sie ze swoim chłopakiem 2 razy bez zabezpieczenia. 1 raz w czasie dni płodnych ale był to stosunek przerywany. okres mam dostac za tydzień a jka juz widze pierwsze objawy ciąży u sibie. poprostu sram w gacie. czy jest duze prawdopodobienstwo ze zaszłam w ciążę tak łatwo po roku stosowania tabletek????? prosze niech ktos mi odpowie!!!!!!!!!!!!

Gość możliwość jest
głupio zrobiłaś, że się nie zabezpieczylaś. Ale nie ma szans żebyś teraz widziała u siebie objawy ciąży, to raczej stres. Jeśli za tydzień dopiero masz dostać okres to poczekaj. Jak odstawiłam tabletki to nie miałam okresu przez dwa miesiące, więc jak u Ciebie on nie wystąpi, to też wcale nie znaczy że jesteś w ciąży. Ale zawsze lepiej zrobić sobie test, oczywiście jak ten okres nie wystąpi. Ale będzie dobrze, bo niby dlaczego nie?Pozdrawiam i daj sobie luz przez ten tydzień, bo ani się nie dowiesz ani nic nie zrobisz.

Gość ja zawsze
kocham sie bez zabezpieczenia - stosunek przerywany, nawet w dni płodne i jest ok, zobaczysz, zę bedzie dobrze!

ja zawsze ---> u Ciebie może jest ok ale po odstawieniu tabletek ryzyko zajścia w ciąże wzrasta i to baaaardzo dużo

Gość ohh...oh...
zrób test jeśli nie jesteś w ciąży to się odstresujesz i dostaniesz okres. ja bym chciała być w ciąży , i mam nadzieję niebawem być.

Gość Betina sis
Moja siostra po odstawieniu tabletek, rok się BARDZO STARAŁA o dzieciaka. To nie tak chyba hop siup z tą ciążą;)

Gość lucyferzyca jghjfh