Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1504

Może ktoś z kobiet doradzi?

Polecane posty

Gość agusia1504

Witajcie! Topik skierowany jest do kobiet wiec panow juz na samym wstepie zegnam ;) Dziewczyny może któras z was ma albo miała podobny problem i mi pomoże. Chodzi o sprawe bardzo intymną... a więc od 4 lat mam faceta z ktorym regularnie współżyje nie ukrywam ze czeste kontakty sexualne lub dotykanie intymnych miejsc nieraz bardzo mnie bolą... nie przypominam sobie abym doznała poprzez sex orgazmu... Nie znam odp na ta kwestie ale tak sobie myśle ze cos ze mna jest nie tak... ostatnio nie mam regularnych miesiaczek pragne zaznaczyc ze mam je bardzo bolesne...Poza tym regularnie od dluzszego czasu niezaleznie od pory roku depiluje sobie miejsca intymne... Wczesniej zauwazylam u siebie upławy...1 raz w zyciu bylam u ginekologa (mam 22 lat) pani doktor powiedziala ze czysto i jest wszystko ok od ok pół roku zanim zorientowałam sie co mi jest odkryłam ale nie jestem pewna ze ma grzybice..codziennie geste uplawy podobne do twarozka.. A dzis podmywajac sie wyczulam w pochwie malego guzka, tory przez namacanie mnie caly czas boli... i pobrzusze nie wiem co mi jest jestem wystraszona... Okres juz spoznia mi sie 14 dni... I mam do was dziewczyny pytanie czy mozliwe ze to moze byc nadzerka, albo jakis torbiel..naprawde spodziewam sie juz najgorszego. Napewno beda odp typu ze mam isc do ginekologa, aby sie zarejestrowac czeka sie ok 3 miesiecy bylam zarejestrowana ale dostalam okres wiec nie poszlam na prywatna wizyte mnie stac... a poza tym jestem wstydliwa i tak jakos nie ciagnie mnie do ginekologa... Choc teraz wiem ze pojde.... Wiecie bardzo kocham dzieci i jestem bardzo szczesliwa w zwiazku.. ale cos mnie tak irytuje w srodku ze przez to ze znaidbałam swoje "zdrowie" moge ich nie miec... Bardzo prosze o rad e Dziekuje :(

Gość agusia1504
Sprostowanie * nie stac mnie na prywatna wizyte a z ta depilacja napisalam bo moze to tez sie do czegos przyczynia Dzikuje za wypowiedzi

Gość szko
hej! masz taki problem jak ja!!! tez mialam taki guzek , balam sie ze to cos powaznego , lub nadzerka lub torbiel , szukalam pomocy na kafetrei ale nikt mi nie pomogl... bylam u lekarza...powiedzial z e to normalne przy zapleniach czy przy grzybicy ...przepisalam mi betadine...ale i tak to mi z a bardzo nie pomoglo, chciaz troche sie polepszylo , mam teraz wizyte w piatek...tez mnie niepokoi ten guzek ale jagby bylo to cos powaznego to by lekarz to zauwazyl...radze CI udac sie jak najszybciej do lekarza, rozumiem ze nie stac Cie na prywatnego lekarza , bo mnie tez nie!!! akurat mialm szczescie i byly jeszce miejsca do lekarza na kase chorych , zapisz sie jak najszybciej na wizyte!!! trzymaj sie!!! pa

Gość szko
a podejrzewasz ciaze?? mi caly zcas ten guzek sie powiekszla i powiekszla , jak zaczelam brac lek to zmiejszyl sie ale nadal jest:(

Gość szko
jak cos odezwij sie!

Gość agusia1504
Szko dzieki za wypowiedz dopiro teraz bylam w stanie zajrzec na forum..Ciazy raczej nie podejrzewam.... Napewno zarejestruje sie do ginekologa... Dziekuje za wypowiedz Wiesz tak sobie mysle ze nie bede mogla miec dzieci..gdyz wielerazy kochalam sie bez zabezpieczenia wielerazy byl "przerywany sex" i nie wpadlam ...i to jest bardzo dziwne... Pozdrawiam bardzo oraco dZIEKUJE PA

Gość Do Agusi
Jestes juz moze po badaniach?

Gość Anonim.
Siema agusia1504. WSPÓŁCZUJE , ŻE TAK CHORUJESZ I ŻYCZE CI ZDROWIA. NIEWIEM CO TO ZA CHOROBE MASZ ALE WIEM , ŻE CIERPISZ NIEPOTRZBNIE !!! PISAŁ Anonim-jestem mężczyzna , ale się nie gniewaj agusia zgoda ???

Gość do anonim
ty masz nie równo pod sufitem?