Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdakfjasdf

NAJPIEKNIEJSZA PIOSENKA WSZECHCZASÓW WG WAS!!!

Polecane posty

Gość sdsdsdffdfe
a tak przy okazji...macie może 5 sekund wolnego i chcecie to wykorzystać na spełnienie dobrego uczynku? zagłosujcie, bardzo Was proszę. http://pokazywarka.pl/99no85/

Gość helpik.
a tak przy okazji...macie może 5 sekund wolnego i chcecie to wykorzystać na spełnienie dobrego uczynku? zagłosujcie, bardzo Was proszę. http://pokazywarka.pl/99no85/

Gość tgr
Mark Knopfler - Our Shangri La

Gość buublee
Barbra Streisand & Celine Dion- Tell him zdecydowanie! Refren jest wręcz nieziemski.

Gość bubuelviska
Najpiękniejsze piosenki są ELVISA, mówię o tych wolniejszych, z lat 70, i o gospel i świateczne Elvisa też są piękne. Jedna z wielu to np: Love Me, Love the life i lead, jak i Solitaire lub The Sound of your Cry, oj szło by wymieniać i wymieniać a w ogóle Elvis był królem tak i dalej nim jest:)

Gość bubuelviska
Jak również Kelly Family mają piękne piosenki i w ogóle wszystkie wolniejsze kawałki ściskają za serducha;) Metalika, Brian Adams..... i wielu innych ale Elvis ten jedyny:)

The Verve - Bitter Sweet Symphony Nirvana - Oh me Nirvana - Lake of fire

Gość Sama już nie wiem...
Nie mogę się zdecydować. Waham się pomiędzy kimś znanym i kimś dopiero rozpoczynającym karierę... Albo Bruce Springsteen - Magic http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DWCVJny3Va4I Albo Luke Spark - Sweet Wine http://soundcloud.com/luke-spark/luke-spark-sweet-wine Dałabym bardzo dużo za urzeczywistnienie takiego Sweet Wine! :)

Gość takasiakaiowaka
Ruska wersja Notre Dame de Paris - Belle, ogółem ścieżka z tego musicalu jest piękna

Gość olcia2710
Beyonce - 1+ 1 Ta piosenka jest śliczna..!!!!

Podam kilka z wielu: Sound of silence brothers in arm Yesterday (beatles) Imagine like you'll never see me again (Alicia Keys) Z muzyki klasycznej: sonata księżycowa i Cello Suite No. 1: Prelude

Gość frojd
pink floyd - "High hopes"

Gość dsadddddddddddddddddd
teksty tych piosenek macie na www.tekstypiosenek.info

może nie jest to najpiękniejsza piosenka wszechczasów ale ostatnio bardzo podoba mi się piosenka Wait for me - Alexander Ace Baker, Clair Marlo, leciała ona w serialu tvnowskim Usta Usta i według mnie jest pięęękna :)

Gość anonim :D
Moim zdaniem najpiękniejszą piosenką jest Your Guardian Angel zespołu The Red Jumpsuit Apparatus :) kocham to

Gość Justyna&aaa
Led zeppelin- stairway to heaven The Verve- bitersweet symphony Metallica- the unforgiven Requiem for a dream ... Mogła bym wymieniać bez końca

Gość waldekkkkkkkkk
Ponad 400 000 tyś tekstów piosenek, tłumaczeń i teledysków www.tekstypiosenek.info

Gość Amantka ;)
"Goodbye, goodbye... (...) Where my heart will beat the way it wants to and Ill sing of fulfilment of my heart There my heart will beat the way it wants to and Ill sing of fulfilment of my heart " http://soundcloud.com/luke-spark/luke-spark-goodbye Zdecydowanie wschodzące piękno. :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
oo ja tu juz pisałam :D ale jeszcze could you be loved...........parapapapapararapa.

Kilka : *The Animals-House of the rissing sun Przez czarne chmury zagląda już noc, w łóżeczku mały chłopiec śpi. Sen jakiś dziwny wykrzywił mu twarz, pod powiekami łza lśni. Wczoraj wieczorem dowiedział się on, że jest w Orleanie taki dom. Wschodzącym Słońcem nazwali go tam, i żyją w nim chłopcy jak on. W oknach są kraty przy drzwiach stoi stróż, i patrzy on wzrokiem ponurym. Na małych chłopców więzienny ich strój, na ogolone ich głowy *Foreigner-I wanna know what love is Muszę znaleźć krótką chwilę By do końca to przemyśleć Lepiej czytać między wierszami To się może kiedyś przydać Na tę górę muszę wejść Jest jak świat na moich barkach W chmurach widzę miłości promień Grzeje mnie, gdy życie marznie *U2-One Mówisz: Miłość jest świątynią, miłość to najwyższe prawo Zapraszasz mnie do środka, a potem każesz mi się czołgać Nie zniosę dłużej niczego, co pochodzi od ciebie, wszystko sprawia mi ból *Queen -Bohemian Rapsody Mamo, właśnie zabiłem człowieka, przyłożyłem pistolet do jego głowy, pociągnąłem za spust i teraz on nie żyje. Mamo, życie właśnie się zaczęło, lecz teraz mnie nie ma i odrzuciłem to wszystko. Mamo, oooo, nie chciałem sprawić, byś płakała. Jeśli jutro nie wrócę o tej samej porze, żyj dalej, żyj dalej, jakby nic nie miało znaczenia.. Długo by wymieniać...