Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornelia81

To jest normalne?

Polecane posty

Gość Kornelia81

W nietypowej sytuacji postawil mnie dzis moj partner otoz kazal mi przemyslec pewna sprawe i dac mu odpowiedz. Otoz kiedy mi to powiedzial zatkalo mnie. Przedstawil mi chora propozycje czy nie chcialabym na kilka dni zamienic sie nim na naszego wspolnego kolege ,a on z jego dziewczyna(to sa nasi dobrzy znajomi). Nierozumiem go. To jest dla mnie chore i oczywiscie mu to powiem ze to jest nie do przyjecia. A moze jemu podoba sie nasza znajoma? Co mu odbilo.Mial ktos juz taka dziwna sytuacje?

Gość franek kimono
z kim ty sie zadajesz? :o

Gość o ho ho hehe
o widzę, że podoba mu sie inna:)

Gość o ho ho hehe
Tylko FACET jest w stanie dać taki pomysł :):):):):) nie bądź głupia...

Gość franek kimono
ona już jest głupia, że zadaje się z takim typem :o

Gość zamień
raczej jego na kogoś lepszego !!!!!!! ten facet jest chory !!!!!!

Nie jest głupia, tylko w szoku. Każdy facet o czymś takim marzy, ale nie wie, jakie mogą być tego konsekwencje.

Gość o ho ho hehe
"To jest dla mnie chore i oczywiscie mu to powiem ze to jest nie do przyjecia. " .... to od razu powinnaś mu powiedzieć, a nie jeszcze zastanawiać się...

Gość franek kimono
każdy facet? to ja powiem, że każda kobitka jest głupia, z tobą włącznie :p fajnie? :o

Gość o ho ho hehe
pysiątko --> "Każdy facet o czymś takim marzy" ... no ja nie wiem...napewno nie mój...może gdyby był z kimś przelotnym to może może...ale nie sądzę, aby mój Kochany pozwolił mi spotykac się z Jego kumplem...tego jestem pewna:)

Gość Kornelia81
No tez mi sie wydaje ze to bedzie juz koniec naszego zwiazku. Jesli on mi to nie leka sie powiedziec co mysli no to wiadomoze moze posunac sie do czynow i bez mojej i naszego znajomego wiedzy moze gdzies zniknac na kilka dni z nia tak jak mowil ze to ma byc kotku tylko zmiana na pare dni.I mowi ze to mialoby dobrze wplynac na nasz zwiazek taka krotka separacja... A moze ona cos z nim razem ukrywa i razem trzymaja jakas tajemnice? :(

Gość Kornelia81
Ostatnio wszyscy razem spotkalismy sie w dlugi weekend majowy u nas w domciu. I teraz wszystko sobie analizzowalam jak on zachowywal sie w stosunku do niej. I z tego co przykulo mi uwage to glupie zarty ukryte w komplementach do niej. Ona najwyrazniej byla usmiechnieta i w dobrym humorze ale nie widzialam zeby byla szczegolnie zauroczona. Natomiast on niekrepowal sie mojej obecnosci. I co gorsze stwarzal specjalne sytuacje bym zostala sam na sam Tomkiem> gdy ona gdzies wyszla on tez zaraz. Gdy poszli p on wlasnie mi powiedzial ze stwarzajac takie sytuacje przymierza sie na ''wymiane'' o zgrozo :(

Gość looolka
Co za facet? To jakii jest sens łaczenia sie w pare skoro nia nie bedziecie? Czy to wedlug niego tylko zabawa w bycie ze soba????

Gość Kornelia81
no chyba to jest dla niego zabawa jak sie okazuje. I pomimo ze on ma 26 lat to nadal zachowuje sie jak szczeniak. czy faceci kiedys dojrzewaja psychicznie ? czy przez cale zycie sa dzieciakami?

Gość pępek świata
zaproponuj mu wymiane ty z jego ojcem a on z twoja babcią .:P