Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgyygfh

panie.czy po ciężkim dniu pracy ,macie jeszcze ochote na sex

Polecane posty

Chchochlik, w związku ze sznureczkiem, przypomniało mi się: Przychdzi rycerz do giermka i ma całą mordę zakrwawionę. Giermek pyta: - Panie to od miecza??? - Nie, od pochwy ... :-D

No toć wiadomo że nie jednego:-) Najpierw się zgódź....a ja już zajmę się resztą:-)

może dojedziesz do mnie :)... ja też z południa :P

Tomas chwaliłeś się że znasz się na obróbce zdjęć :P robisz coś w PS? reprodukcje np?

mam reprodukcje...usunąć duży kurz i rysy ... zabrudzone

i robione na starym jedwabiu...czyli tzw.wężowa skórka

Gość funtomas jest kobietą
mężczyzni tyle nie gadają

haha, czy po tym bedę już kobietą...do ilu mam liczyć łaskawy panie... jeden dwa, jeden dwa, pewna pani miała psa trzy i cztery, trzy i cztery, pies ten dziwne miał maniery... :-D

Gość szukam faceta
....w wiadomym celu.. ...

Gość hfgyygfh
widze że mój topik nieżle się trzyma, chce wam powiedziec ze u mnie sie zmieniło dałam sobie troche luzu i juz mam siły na sex a nawet ochote

Gość szukam faceta
...FuntomAs to jednak kobieta zignorowal mojego posta :o mam takie pytanie: czy jesli sie z kims spotykam a nie uskrzydla mnie to ani trochę to czy warto go planowac na stalego faceta? moze poczekam jeszcze trochę i zobaczę?

musi poruszać niebo i ziemię...wtedy jest tak jak powinno...jeśli tego niema...to bedzie z innym... niestety :) bedziesz dalej szukać, nawet nieświadomie :P:P:P

Gość szukam faceta
no i sam sie przyznal :o:O:O :o:o:o ..mówił, ze mam boskie piersi...nie wiem, co z tym zrobić...

Nie szukaj na siłę, chyba że chodzi Ci tylko o samą fizyczną przyjemność:-) Szukam....wiadomy cel?...co dla Ciebie jest wiadomym celem, bo chyba nie \"ostre bzykanko\" ?:-)

Gość szukam faceta
laly------>ozesz:(... spotkalam jakis czas temu jednego, ale byl chyba gejem...przy nim to bylo...moze to i lepiej, tak mi po grudzie wszystko przychodzi...

dajcie spokój tym gejom już, biedni ani chwili wytchnienia, ciągle tylko ten gej, tamten gej, a tamten to też, ale się nie przyznaje. Ludzie! Listości!!!!! Czy w tym kraju już nikt nie ma prawa do odrobiny prywatności???

Gość szukam faceta
fun ja z tobom nie gadam, bo mi sie zachce bardziej i co wtedy?... kobieta.... poradzcie gdzie spotkac faceta