Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgyygfh

panie.czy po ciężkim dniu pracy ,macie jeszcze ochote na sex

Polecane posty

Jak ochota jest....to nie ma takiej opcji żeby coś mogło przeszkodzić. :-) I jest tyle sposobów na przyjemność....że dla chcącego....:-)

haha, Niesforny Plemniczek :-) Do twarzy....uspokujcie się, bo mi ciśnienie skoczyło:-)

Gość W skoku...
🖐️ sluchajcie, musze sobie poprawic humorek...co wam poprawia? co do sexu, mieszkam sama i nie da się sprowadzic nieznajomego na koniec dnia, faceci macie lepiej

Po wklejeniu linka ZAWSZE trzeba na końcu wstawić spację, bo enter dodaje znak podziału:-) W skoku...W jakim sensie lepiej??

Gość W skoku...
lepiej, bezpieczniej...nie macie oporów przed seksem na poczatku znajomosci

rany Tomas ...jaki Ty obeznany jesteś... prawdziwy mężczyzna :) ach!

bosz lalypap, ja mam coś z oczami chyba, przeczytałam \"obrzezany\" :-D:-D:-D:-D

bosz lalypap, ja mam coś z oczami chyba, przeczytałam \"obrzezany\" :-D:-D:-D:-D

Mamy opory:-) Przynajmniej niektórzy....:-) Plemniczku, ten w stopce jest nice:-) Lal...ooo..Lal mi się baaaardzo miło wspomina...ale już jej nigdy nie zobaczę:-) Więc Lalypap - obeznany....dobrze że nie obrzezany:-)

Nie AS, my po prostu cały czas myślimy tylko o jednym :-D a pociąg to ja już mam :classic_cool: sexualny głównie

Miło mieć swiadomość że nie jest się samemu:-) Idzie trzech pijanych po torach, jeden mówi: - Ale długie te schody... Drugi: - I jakie niskie poręcze... Trzeci: - O, winda jedzie... :-)

plemnikożercom mówimy stanowcze nie! wolność dla plemników!!!

Gość mala_niesmiala
Ty Funtomasz Chochlivzkiem to jestescie niedopieszczeni...zanm ten ból...czasami az ze mnie zołza wychodzi...

Niedopieszczeni?:-) Mam swoją teorię na moje skandaliczne zachowanie:-) Jaka zołza? Czym to się objawia?:-)

Gość mala_niesmiala
wszystko mnie denerwuje, jestem placzliwa, nieznośna, mam koszmary gdy śpię kiedyś na randce stwierdziłam, ze muszę sobie poplakać co faceta zupelnie zdezorientowało :D...przeszło mi, jak się z nim wycałowałam i jestem pewna, że jakby mnie wtedy nie przytulił to zrobilabym mu scenę z płaczem, ze odmawia :)