Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocica_ a

żwirki dla kotów ?

Polecane posty

Gość pruselia
Poradźcie -dziś mój kocurek został wykastrowany.Czy to prawda ,że należy przejść na karmę wyłącznie suchą? Boję się,że jej nie tknie.Może mieszać?Jakiej firmy są te karmy?

teoretycznie powinien przejść na suchą karmę dla kastratów, są różnych firm... Hill\'s, Royal Canin, Purina ale ja mojemu daję co jakiś czas jeszcze puszeczkę i zdrowiutki jest

Gość pruselia
dziękuję Ci,jeszcze jest słaby i z pewnością wygłodzony ,jutro rano muszę go już czymś nakarmić ,weterynarz stwierdził ,że od razu zmienić ale wątpię że tak hop i już się przestawi.

powoli, koty mają swoje smaczki :) ale po jakimś czasie przywyknie

Gość suflet
Jestem w posiadaniu uroczego kocura, który ma 1,5 roku. Używam tylko benka zielonego.Do jedzenia daję mu suchą karme dla kastrata Royal Canin i czasami, jako przysmak, mięsko z saszetki tej samej firmy. Nie narzeka i nawet jest bardzo zadowolony:):)

Gość pruselia
mój ma rok,ja kupuję hilton ,teraz muszę zaopatrzyć się w tę karmę dla kastratów - zdecydowanie wolał puszki i saszetki ,wię będziemy przyuczać ;-) dziękuję za rady

Ja od jakiegoś już czasu zaopatruję się w rzeczy dla mojego kota na www.e-karma.pl bo mają tam duży wybór nie tylko jedzenia ale i akcesoriów. Można u nich kupić żwirki, transportery, szampony i różne inne rzeczy.

Dobre są żwirki firmy CERTECH :) Można je kupić przez internet na krakvet'cie ;) W ogóle mają tam też duży wybór innych gadżetów dla kotów :) Już od jakiegoś czasu moja koleżanka, która ma trzy koty zaopatruje się tylko tam :)

Gość tynkusia
Bardzo sama mam 3 sztuki. Najukochańsze pod słońcem. I zawsze dostają to co najlepsze. Zakupy dla nich można zrobić tutaj http://allezoo.com.pl/85-Koty bardzo często są promocje i wyprzedaże. Kusi mnie kolejny kot ale mąż już chyba się nie zgodzi.