Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorrraaa

sen mojego faceta

Polecane posty

Gość lorrraaa

jestesmy ze soba jakies 1,5 miesiaca, pare dni temu pierwszy raz sie kochalismy, rano moj facet mowil ze mial dziwny sen,hyhy snilo mu sie ze mial urodzic 3 koty!! hahaha....strasznie mnie to rozbawilo, ale pomyslalam sobie ze to moglo byc odzwierciedlenie jego obaw, o mozliwej ciazy, moze nagle zaczal sie nad nia zastanawiac gdy doszlo do zblizenia i przestraszyl sie...tak sobie mysle ze moze on nie traktuje mnie powaznie, moze traktuje mnie jako przygode dlatego ewentualna ciaza bylaby czyms strasznym "az mu sie sni" nie wiem moze upadlam na glowe ale jestem na psychologii i pierdacze glupoty hyhy jak macie jakies pomysly to walcie smialo

Gość hhg
ja nie mam dziewczyny wlasnie dlatego .Bo gdybym został ojcem to chyba bym sie powiesił.

Gość Lamerka
bhuahuaua:O po 1,5 miesiaca ma Cie traktowac powaznie????:O latwych lasek nikt nie traktuje powaznie:O

Gość Lamerka
a ja biore do buzi już na pierwszej randce i wcale nie jestem łatwa.

Gość no nie po prostu
klęska...:O skąd sie biorą takie idiotki jak autorka topicu...:O porażka dosłownie:O Takich dziwek co dają d.... po 1.5 mca znajomości nie traktuje sie powaznie. PS> jestem facetem.

Gość Lamerka
wow!:) moj pierwszy podszywacz na tym forum:D yuppiee!

chyba was wszystkich poniosło 1,5 miesiaca i dziwka??? rozumiem 1,5 godziny zreszta problem nie dotyczy tematy \"jestem z nim 1,5 miesiaca i uprawialismy sex - czy jestem dziwka?\" a odnosnie tematu - to nie wymyslaj sobie problemów - ten sen wcale nie musiał dotyczyc mysli na temat ciązy - moze Twój chłopak myslał intensywnie o kotach :) a czy traktuje Cie powaznie to pewnie sama sie niedługo przekonasz

Gość Lamerka
uwielbiam spoconych murzynów.

Gość Lamerka
uwielbiam spoconych murzynów.

Gość lorrraaa
Jakoś nie ruszaja mnie wasze teksty, próbujecie leczyć swoje kompleksy moim kosztem, piszcie sobie i obrazajcie mnie jak sobie chcecie, mam to w dupie.Mam za soba dwuletni zwiazek, i ten facet jest moim drugim facetem, ewidentnie zadzialala tu chemia nie macie prawa mnie obrazac bo nie mozecie udowodnic ze sami nie przespaliscie sie z kims na pierwszym spotkaniu.Ten topik zalozylam z nudow chcialam pozartowac sobie z wami nie mam zamiaru nikomu spowiadac sie z tego z kim i kiedy ide do łozka, stało sie i nie zaluje tego bo bylo wspaniale.Nie wam mnie oceniac.Popatrzcie na siebie wydaje wam sie ze na forum jestescie anonimowi i wszystko wam wolno, mylicie sie moi drodzy...pozdro

Gość hmm..hmm..
ha ha ha ale się usmiałam z tekstów niektórych. Po 1,5 miesiąca jest dziwką? buahahahah a wracając do wątku... Czy Ty po tak krótkim czasie bycia jesteś w stanie stwierdzić, że to juz ten jeden jedyny do końca życia? Dla mnie to troche za krótki czas by być pewnym drugiej osoby.

Gość lorrraaa
no racja, racja, nie jestem pewna...pewnie czas pokaze i nie powinnam pytac o to ludzi na forum... :/

Gość tu nikt nie leczy
kompleksow Moja Droga! a te wypowiedzi sa jak najbardziej na temat! Sny czesto maja zwiazek z rzeczywistoscia z nasza podswiadomoscia i calkiem mozliwe, ze Twoj facet boi sie ciazy. Nie trzeba bylo z nim wskakiwac do lozka tak szybko to bys zdazyla go poznac i wiedziec czy On o Tobie mysli na powaznie:O

Gość karolkakaka
sorry ale mam wrazenie ze siedza na tym forum same zakompleksione baby nie spelnione do tego w wieku 30 lat moze wiecej