Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisica_

Silikonowy stanik UN BRA ... powiekszający...

Polecane posty

Gość lisica_

Chcę sobie taki zafundować na allegro są w przyzwoitych cenach ALE - jest cały silikonowy i taki który z zewnętrznej srony ma materiał (różne kolory, wzorki) zastanawia mnie jak to prać żeby nie zniszczyć tej wewnętrznej silikonowej przylepnej części. Mam nadzieję, że powiększy troche moje małe A !!! Słyszałam różne opinie i chciałabym się Was poradzić :cmok:

Gość lisica_
to jak to jest z tym materiałem wie ktoś??

Gość bob budowniczy zawsze da rade
ma ktos???jak to sie nosi?plisss napiszcie

Kasa wyrzucona w błoto... niby wszystko fajnie ale jak zaczynasz się ruszać to tragedia. Nie daj boże nosić sylikonowy stanik w czasie upałów... wręcz ześlizguje się z ciała :( Przy moim B powiększenie praktycznie nie było widoczne :(

Gość Asiana
Niedawno zakupilam ten stanik na allegro i powiem ze to byl moj najgorszy zakup w calym moim zyciu!! Stanik zle sie uklada ,piersi brzydko wygladaja a gdy zdjelam go wieczorem polowa sylikonu po prostu zostala mi na biuscie ;/ Pieniadze wyrzucone w blodo odradzam a gdy ktos juz chcialby taki staniczek radze isc do sklepu osobiscie :)

Gość krokusik 23
ja tez trafiłam na cienki płaski un bra- tragedia jak spłaszczył moje piersi.Nosze B i kupiłam B. Nie chciałam C aby mi calego nie zakkrywał cycka.