Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachunia23

bolesny sex analny

Polecane posty

Gość kachunia23

probowalismy dwa razy i bolalo nawet z lubrykantem,macie jakies sposoby?

Gość pewnie nie byłaś
przygotowana - wystarczająco rozluźniona (chęci w głowie nie wystarczą), wystarczająco podniecona (mógłby się prześliznąć z cipki do drugiej dziurki np).... poza tym radzę, że by najpierw twój facet pomasował samo wejście do tej dziurki palcem...

Gość kachunia23
nie wiem czy to jest problem ale on ma sie czym pochwalic,no i jak gleboko moze wsadzic penisa

Gość takie spostrzeżenie
no to duże utrudnienie... ale jak napisałąm - musisz być baaardzo podniecona a i facet nie powinien wpychać się od razu cały - najpierw sama główka i lekkie ruchy tylko nią, dopiero potem można spróbowac więcej

Gość kachunia23
moze w jakas specjalna pozycja to ulatwi?

Gość takie spostrzeżenie
jest taka stronka całą otym, ale na poważnie, nie jestem teraz pewna www.sekanalny,republika.pl czy jakoś tak, musiałabyś poszukać na forach mówi się, że najlepsza jest na pieska, ale ja za pierwszym razem leżałam na brzuchu, a on na mnie - jak przy normalny stosunku od tyłu na leżąco :) ale jak napisałam i co uważam za najważniejsze - musisz być maksymalnie podkręcona

Gość kachunia23
a tak ogolnie,jak powinnam sie przygotowac w koncu to troszeczke nieestetyczne-co prawda mi to nie przeszkadza jemu tez skoro to proponuje ale mimo tego...

Gość takie spostrzeżenie
w kwestii higieny - jak się dokładnie podmyjesz, najlepiej pprzy użyciu słuchawki prysznica, bo strumień wody jest lepszy, to powinno wystarczyć. i jeszcze raz o tym - ja za pierwszym razem nie używałam żadnego lubrykanta, bo nie musiałam - tak bardzo byłam podkręcona, że moje własne soki wystarczyły

Gość kachunia23
dzieki,intresujaca stronka (byl maly blad w adresie ale luuz)

Gość takie spostrzeżenie
ja tam się dowiedziała wielu nowych rzeczy, nie ze wszystkim się zgadzam, ale stronka zrobiona jak trzeba

Gość dajcie dobry adres
do tej stronki dzieki :)

Gość mi zawsze
jest lepiej jak sobie cos wczesniej wypije. Troszke piwa lub szampana i nic a nic nie boli:)

Gość tatos
sex analny - owszem robimy to z przyjemnością dla obojga. Głęboki anal oczywiśćie przy odpowiednim przygotowaniu to jest to... Sądzimy tak oboje. Uwielbia mieć orgazm kiedy jestem tam. A i ja też odczuwam większe podniecenie- jej mięsnie zaczynają się kurczyć co doprowadza mnie do orgazmu. Czy to nie jest piękne?

Gość ...ana22
pisze się RZygać. moim zdaniem ohydne to są błędy ortograficzne popełniane przez niektórych forumowiczów a nie seks analny. o. i to straszenie zupełnie bez sensu... mam nadzieję, że to była zwykła, tania prowokacja.

Gość ...ana22
... i jeszcze jedno. polecam trochę wina, szampana- odrobina alkoholu zdecydowanie pomaga się rozluźnić. życzę powodzenia!!