Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie spostrzeżenie

kwestia realdoll - damskie i męski

Polecane posty

Gość takie spostrzeżenie

dla facetów damskie realdoll sa ponoć lepsze niżprawdziwe kobiety - zawsze młode, nie zetsarzeją się, nie przytyją, nie marudzą, w ogóle mało gadają, nie odmawiają seksu, nie zapuszczą się, nie zaśmierdną (to cytat, ja bym kwestonowała to, bo uzależnione jest to od dbającego o to właściciela); no ogółem - realdoll są lepsze od prawdzuwych kobiet a męskie? no cóż... nie różnią się wiele od prawdziwych facetów - siedzą tylko (sami stać nie mogą), ciągle im stoi (czytaj: mają ochotę), nic nie zrobią w domu, nic nie mówią (nie chcą gadać w ogóle), no krótko: niemal prawdziwy mężczyzna...

Gość takie spostrzeżenie
up

Gość czerwony
Uważam, że chęć posiadania takiej lalki to nic szkodliwego. Wrecz przeciwnie, może ona bowiem służyć jako wspaniały środek terapeutyczny dla osób z różnymi kompleksami, niską samooceną i wynikającymi stąd kłopotami ze współżyciem z normalnymi kobietami. Taka Realdoll jest niesłychanie "cierpliwa" i nie wymaga od swojego partnera aby był mistrzem w sztuce uprawiania seksu. Jednym słowem same zalety. Dla tych, którzy prowadzą normalne życie seksualne i nie zetknęli się z w/w problemami może opinia ta wydać się bulwersująca, ale inni zapewne zgodzą się z moją opinią.

Ręka tańsza i zawsze sprawna, żałone:(

Gość to niesmaczne
Czytalam o tym artykul w jakiejs angielskiej gazecie ale jakiej to nie pamietam i to co tam wyczytalam przyprawilo mnie o niemalze mdlosci. Faceci uprawiajac sex z takimi lalkami wyobrazaja sobie ze sa z 13 14 15 latkami, stad juz tylko krok do pedofili, przeciez taka lalka moze sie znudzic a wtedy pomyslcie sami... Niektore zony zgadzaja sie na to zeby maz uprawial sex z lalka a nawet daja sobie robic z nia zdjecia przy jednym stole i jak by tego malo bylo jeszcze z nastoletnim synem, taki kilkunastolatek pewnie zdaje sobie sprawe co jest grane. Tacy mezczyzni nie sa zdrowi a taka lalka napewno nie jest srodkiem terapeutycznym tylko poglebia kompleksy, tacy mezczyzni potrzebuja prawdziwej terapi bo sa chorzy (to opinia psychologa a on wie co mowi).

Gość dodałabym jeszcze
że nie potrafią się dobrze umyć (czyli wcale...) :)