Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arielka6

dlaczego faceci po 40 bawia sie młodszymi

Polecane posty

Gość arielka6

powiedzcie dlaczego faceci po 40 bawia sie młodszymi i tak bardzo rania . Spotkałam sie z tym i bardzo z tego powodu cierpie pomózcie mi

Gość bo mamy młode
boskie ciała

Gość arielka6
no tak ale ja naprawde sie w nim zakochałam jest taki czuły kochany a teraz mnie zranił

Gość rozczarowanaaaaaaa
nie ma reguły że faceci po 40 bawią się mlodszymi, poprostu trafilas na drania, to się zdarza, niewazne ile facet ma lat

Gość arielka6
naprawde nigdy nikogo tak nie kochałam jak jego pierwszy raz spotkałam sie z czyms takim nie moge zyć bez niego on jest miłoscia mojego życia a on mi teraz mówi daj mi życ nie moge nie potrafie KOCHAM GO CO MAM ZROBIĆ?

Gość arielka6
nie on nie jest draniem wiem o tym boze jak ja go kocham nie moge życ bez niego musze słyszec jego głos musze

Gość arielka6
nie on nie jest draniem wiem o tym boze jak ja go kocham nie moge życ bez niego musze słyszec jego głos musze

Gość rozczarowanaaaaaaa
musisz zapomnieć, ja jestem w identycznej sytuacji, tez jest mi ciezko, ale staram sie o nim zapomniec, nie narzucam sie, nie dzwonie, poprostu nie chce sie ponizac, skoro on mnie nie chce, mam tylko nadzieje ze w koncu bedzie zalowal ze mnie stracil

Gość arielka6
ale co ja mam zrobic ja nadal go kocham czuje ze długo tak nie wytrzymam

Gość arielka6
ale co ja mam zrobic ja nadal go kocham czuje ze długo tak nie wytrzymam

Gość rozczarowanaaaaaaa
nie wiem jaka jest Twoja sytuacja, ale może jeszcze nie wszystko stracone, jesli go kochasz to jestes w stanie wybaczyc, tylko pytanie czy on kocha Ciebie?

Gość noooooooooooo_________________
młode dla młodych, fajne ciałka dla fajnego ciałka, pruchno dla pruchna, taaaaaaak ma być, a nie młode 20-25letnie fajne kobietki trafiają się zbokom po 35 r.ż:O, precz z paluchami od młodych dupekczek

Gość piękni 40-to letni
Hehehehe. W tym wieku ma się już bogate doświadczenie, jakie figle można wyczyniać z kobietą. Wie się jak sprawić pełną przyjemność jej i sobie. Zna się swoje mozliwości i jej potencjalne potrzeby (nawet te, z których ona nie zdaje sobie sprawy). A poza tym takie młode i jędrne ciałka zawsze będą kusić :) .

Gość bo na to pozwalacie
ja nadal nie wiem tylko dlaczego, przeciez wiadomo co mozna sie spodziewac po 40 latku, oczywiscie czasem szczescie sie usmiecha ale szansa na normalny zwiazek jest nikla

Gość gora431
może kogos pocieszę , mój ex też po 40 znalazł sobie babę dużo starszą od siebie -ja byłam starsza od nigo o1rok i często to mi wypominał, dla nigo byłam starym kórwiszczem.Nadmienie tylka że mamy dwoje dzieci a tamta troje no ale oczywiście starsze. I co Wy na to?