Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola24

Pomozcie mi dobrac odpowiednie kremy!

Polecane posty

Gość ola24

Hej! Mam juz dosc wydawania pieniedzy na nieskuteczne prepararty przeciwtradzikowe od dermatologa. Zaczynam walczyc z moja cera sama. Mam cere przetluszczajaca sie z zaskornikami, z ktorych tworza sie pryszcze. Niestety potrzebuje tez kremu, ktory po demakijazu i umyciu buzi dobrze ja nawilzy. Bo zawsze jest przesuszona, nawet po zwyklym umyciu jej woda przegotowana i zelem.Prosze doradzcie, jakich powinnam uzywac kremów oraz specyfikow antytradzikowych dostepnych bez recepty. Z gory dziekuje!

Prosze o porady! Mam juz dosc zbyt wysuszajacych oraz nadmiernie natluszczajacych kremow. Podajcie swoje sprawdzone!

Gość ala59
jesli masz sporo w kieszeni to moge ci polecic aloesowe preparaty ktore z pewnoscia ci pomoga sa sprawdzone jesli cie to interesuje to napisz na priva albo gg 1524859

Gość no to tak
ja używam tego kremu: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=28218&session=8d411c9762266797 o przesuszaniu skóry nie ma mowy :) a w dodatku jak wieczorem się nim posmarujesz, to rano już te okropne ogniska zapalne są " na wygaśnięciu ", wiesz o co chodzi zapewne ;) tylko jeśli mowa o redukcji blizn, to zupełnie takiego efektu nie zauważyłam :p no i zapach mi się nie podoba :o ale poza tym działanie super :)