Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co trzeba zrobic

czy w anglii jest tak duzo grubasow....

Polecane posty

Gość co trzeba zrobic

Gość co trzeba zrobic
nie wierze...to Polacy sa szczupli w porownaniu???:)

Gość co trzeba zrobic
ale czy Wy zartujecie??

Gość Niemki sa jeszcze grubsze
buuuuuuuuuuuuuu

w Niemczech i USA tez,glowa boli,bo dzieci waza po 100kg!! Moja znajoma po wyjezdzie do Anglii przytyla 15kg:O

Gość Amerykanki też
:-oNiestety w Polsce panuje chora obsesja chudej sylwetki i Polki choc są w wiekszosci szczupał nadal odchudzjaą sie jak anorektyczki.W porównaniu z innymi krajami Polski NIE sa grube!!!!!!!!!!!!

Polki sa najpiekniejsze-slowianska uroda:D!!!

Gość a ty skad wiesz MRK
Podobno właśnie jest .

Gość rymcymcym
mieszkam w Niemczech i jakos nie widze wcale dużo grubasów; za to w Polsce to co zaobserwowałam - grubi ludzie są , ale nie wychodzą , nie pokazują się , bo nie ma dla nich akceptacji , zresztą po co mają chodzić po sklepach , jak i tak ubrania kończą się na rozmiarze 40

Nie widzisz grubych ludzi w Niemczech??? Kurcze ja caly czas....:O Sklepy z odzieza 46-58 lub wyzej,szczegolnie dzieci...

Gość a ty skad wiesz
a co pouwasz ja?

Gość a co cie to obchodzi

Gość rymcymcym
widzę grubych ludzi , ale nie jakoś zatrważająco dużo widzę również starsze osoby na rowerach na rolkach , na różnych zajęciach sportowych - za to w Polsce nie widziałam , żeby ktos powyżej 25 jeździł na rolkach

hej ale przecież kult wieszaków przyszedł do nas z zachodu, więc u nich już minął?? tylko w Polsce tak jest?? laski to po kiego ch... my się tak dręczymy???????!!!

Gość rymcymcym
widzę też osoby przy kości , które nie wstydzą się wyjść do miasta i przejść przez główny deptak , nie widzę przy tym , żeby ktoś siez nich wyśmiewał . U nas ledwie taki sie pojawi , od razu padają komentarze "co za spaślak" i tym podobne. Nie jesteśmy tolerancyjnym narodem. A ci "inni" cierpią

Gość walisław
A obchodzi , jak masz jakies foty podziel sie z potrzebujacym.:P

Gość tez własnie nie wiem po co
wciąz sie odchudzamy chociaz nie jestesmy otyłe,często nawet nie mamay nadwagi a i tak sie odchudzamy:-oNo i po co??

Gość ja mogę tylko pwoiedzieć
że Carrie gruba nie jest!Widziałam kiedys jej zdjęcie,jest zgrabną kobietką:-)Niestety nie mam jej fotek ale ręcze,ze do grubych to ona na pewno nie należy!

Gość rymcymcym
nigdzie też nie widziałam tyle wychudzonych kobiet , co w Polsce; owszem , polskie kobiety bardzo o siebie dbają , starannie i elegancko sie ubierają , tego się na zachodzie nie spotyka na takąskale - ale zbyt często popadają też w przesadę , bo nikt mi nie wmówi , że tak wysuszona sylwetka może świadczyc o zdrowiu. Kobiety za zachodzie podchodzą do swojego wyglądu z większym luzem , a szczupła sylwetka wynika raczej w faktu uprawiania sportu , niż stosowania diety

Gość ale wy macie ludzie problem
Na zachodzie ludzie bardziej akceptuja siebie, a nie chowaja sie w domu ze swoimi kompleksami, no i bardzo dobrze. Tylko oczywiscie u niektorych zakompleksionych cudzoziemcow wywoluje to sensacje, (czytaj u Polakow), ktorzy sa mistrzami krytyki, ech...