Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce

Co się daję w prezencie na wieczór panieński ??

Polecane posty

Gość AnnGe
Jeśli Panna Młoda jest dosyć "wyzwolona", to fajnym pomysłem są gadżety erotyczne, takie jak: - kajdanki (ale nie tandetne metalowe z futerkiem, tylko z piórek, z organzy, perełkowe - są fikuśne, eleganckie i piękne) - zestawy kosmetyków erotycznych (np. firmy Kama Sutra albo Bijoux Indiscrets) - packi, pejczyki do dyscyplinowania męża;) - świece do masażu erotycznego - jest to hit ostatnich miesięcy, dopiero od niedawna dostępne w ofercie polskich sklepów (mam taką i jest boska) - biżuteria erotyczna (naklejki na sutki w stylu Burlesque, kryształki do naklejania na piersi i na łono - ekstra to wygląda) - a bardziej ekstremalnie - kulki gejszy, wibratory, dildo (ale żeby kupić taki prezent, to trzeba dobrze znać Pannę Młodą i jej przyszłego, żeby się nie obrazili;))

Gość truskawkowapolewa
Moim zdaniem bielizna to bardzo dobry pomysł. Każda kobieta lubi ładną bieliznę i jestem przekonana, że nowy komplet będzie jak najbardziej przydatnym prezentem. Ostatnio widziałam bardzo ładne komplety marki nipplex, które są kobiece i bardzo seksowne, czyli takie jak lubię :)

My daliśmy i stylową pościel i magiczną grę Ladies' Nights. Zabawa - superatrakcja na wieczór, a do tego prezent, bo elementem gry jest pomysłowa biżuteria tzn Talizman. Przepowiedni, jaka powstała podczas gry się nie zapomina! To było jak pozytywny przekaz od nas wszystkich i wróżba na nową drogę życia dla naszej Moniki. Na www.ladies-nights.pl są dziewczyny, które się w to bawią. Pościel z motywem na zamówienie też się bardzo podobała. Powstał zestaw z klasą. Wiele nie trzeba, żeby było z sercem, nietandetnie, a wiązało się z tematem.

Gość gadzetarnia
Witam. Może skorzysta Pani z naszej oferty. Oferujemy gry miłosne i erotyczne, różne gadżety imprezowe, a także seksowną bieliznę marki Obsessive. Dodatkowo aktualnie mamy promocję na wszystkie gry erotyczne -15%. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą:http://gadzetarnia.pl/pl/c/Wieczor-panienski- i-kawalerski/26

Gość gość
No jak to co? -SKRZYNKE WÓDKI! albo przynajmniej jedną flaszkę!

Gość gość
gadżety erotyczne to podstawa na takich wieczorach. To jak osiemnastka.. wibrator musi się znaleźć jako wisienka na torcie! :P Tanie gadżety tego typu mają na http://freetaboos.pl/lovetoys-c-36.html Polecam te marki Orion bo stosunek jakości do ceny-idealny :)

Gość gość
myślę, że fajną opcją byłoby w świetle prezentu wyjść z inicjatywą i zakupić zestaw takich samych koszulek dla wszystkich uczestniczek z jakimś fajnym napisem. Na http://www.sferakoszulek.pl/ znajdziesz takie koszulki specjalnie pod wieczór panieński