Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 25

Żyć mi się odechciewa

Polecane posty

Gość i nie badz tak
wrogo nastawiona do szczuplych dziewczyn! nie kazda nie-puszysta dziewczyna jest zaraz debilna chichoczaca anorektyczka:o

do autorki topiku-------> to co Cie spotyka u potencjalnych pracodawcow i to jak Cie traktuja (np ten ktory mowil ze nadajesz sie do pracy w rzezni) to jest poprostu dyskryminacja. Niedawno w programie radiowym Programu 1 Polekigo Radia byla pewna pani, ktora wlasnie mowila o dysktyminacji u pracodawcow, ktorzy np nie chca zatrudniac osob po studiach bez stazu, lub osob po 35 roku zycia. Zaluje ze wtedy nie zapisalam adresu ktory ona podala, ale zapameitalam to, ze w takich sytuacjach jesli z jakiegos powodu , mimo ze w pracy mozesz byc naprawde dobra i sumienna, wydajna, nie chca Cie zatrudnic, to mozesz wniesc sprawe o odszkodowanie z powodu dyskryminacji na etapie rozmow kwalifikacyjnych. Wiec moja rada, jesli oni Cie tak trkatuja, dlatego ze jestes chora i puchniesz od lekarstw to jesli masz czas poszukaj w necie na jakis stronach ministerstwa lub moze napisz e-maila do tego Polskiego Radia program 1. aby Ci podali ten adres i zazadaj odszkodowania ze Cie dyskryminuja. No i ta kobieta mowila, ze coraz czesciej takie wnioski sa wnoszone (bo jak wiadomo ciagle mozna czytac ze :przyjme do pracy w sklepie atrakcyjna dziewczyne w wieku do 25 lat) Powodzenia.

Gość naranja ma racje
no a poza tym pamietaj o makijazu i mimo wszytko usmiechu na ustach, znam pare swietnych baaardzo grubych babek,zadowolonych z siebie , tryskajacych hunorem. Musisz miec poczucie wlasnej wartosci, lubic sie, bo waga to tylko jeden z elementow twojego ja

Gość Luna81
Smutna Pusiu, mam koleżankę, jest troszkę przy kości, też bierze leki po których się tyje. Zawsze bała się,że będzie sama. I co? Straciła dziewictwo szybciej ode mnie hehe, teraz jest szczęsliwą mama dwójki dzieciaków i mężatką:). A ja? Jestem sama i po przejściach, chociaż ważę może i niewiele. Nie martw się! Wierzę,że jesteś wartościową osobą:) ktoś Cię odkryje jeszcze hheheh i będziesz szczęsliwa:) Trzymaj sie cieplutko:)

Gość 130kg
Pusiu, nie martw sie! Waze 130kg (noo moze ostatnio nawet wiecej) i co? mam super chlopaka, ktory nie widzi swiata poza mna... poza tym moj maly ... wklad w rozwoj? strony dla takich jak my jest do znalezienia tutaj: www.grubababa.friko.pl Polecam ten adres, zajrzyj!!!!

Gość Luna81
ja podnoszę ten topik, bo brzydze sie ludzmi, którzy gardzą puszystymi kobiecymi dziewczynami :-o

Gość
A ja gardzę ludźmi, którzy jojczą, a nic z sobą nie robią.

Gość lubię tylko szczupłe panie
skąd sie biorą takie tuczniki ? takie wymiary to może mieć świnia a nie kobieta :-o żal mi takich prosiaków :-o

Gość brzydze sie bardzo
puszystymi dziewczyami :-o

Gość naranja nie wiedzialam
ze umiesz takie madre rady dawac ;)