Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomi

antyperspirant szukam-cena nie gra roli

Polecane posty

Gość nomi

Gość o rzesz...ek
Etiaxil, antidral - uzywalas juz?

Gość nomi
nie......napisz o nich info.cene i skutecznosc

Gość unapalomablanca
antidral to nie jest zwykły antyperspirant :P kosztuje ok 14 złotych do nabycia w aptece ale powoduje pieczenie i swedzenie jakies 10 minut po użyciu działa rewelacyjnie to fakt :)

Gość o rzesz...ek
To sa preperaty ktore zmniejszaja aktywnosc gruczolow potowych. Dostepne w aptece. Antidral - 14 zl Etiaxil - 43 zl Niektorym pomaga ten, niektorym tamten. Mi pomogl etiaxil. Uzywa sie ich w taki sam sposob - smarujesz czyste, suche pachy na noc, rano zmywasz. Etiaxil jest tez w wersji dla skory wrazliwej, co jest duza zaleta, bo te antyperspiranty powadyja swiad. Ogolnie bardzo polecam.

ja z kolei polecam etiaxil, moze cena nie zacheca ale jest naprawde skuteczny i to nawet na bardzo nadmierne pocenie, u mnie kosztuje 51 zł

Gość wera16
Preta portet cos kolo 26 zl super zapach (jak dla mnie) i swietna ochrona ...kupisz w kazdej drogerii

Gość crazy_monkey
a czy nie mozna sie ograniczyc do samego antyperspirantu?? ich sklad i dzialanie sa coraz lepsze, tak moim zdaniem. ja uzywam rexona skin care obecnie, nie mam problemow z potem, dobrze pochlania zapach, nie wiem czy chcialabym stosowac tkaie silne srodki z apteki, szczerze mowiac...szzcegolnie ze skore pod pachami mam bardzo wrazliwa, wiec bardzo mocne srodki odpadaja

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
antidral jest super,a swiad czy pieczenie jest dlatego ,ze ktos smaruje na swiezo ogolone pachy. najlepiej zrobic tak, ze posmarowac na noc,a ogolic rano,wtedy nic nie boli :)

TYLKO VICHY antyperspirant w kulce z zielona zakretka...nie ma lepszego 30 zeta tylko w aptekach...jest zajebiscie dobry

zapomnialam dodac ze po nim sie wcale nie poci i on nie ma zapachu...te tanie antyperspiranty zawsze czyms jadą..no i nawazniejsze na bialych bluzkach nie zostaja zolte slady jak po innych, wogole nie ma po nim nigdzie zadnych sladow ani na ciele ani na ubraniu. jest idealny!!!!!!