Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgubiona

jakie obowiązki powinien mieć mąż?

Polecane posty

Gość zgubiona

...bo czasem myślę, że to ja jestem mężem

Gość lilia_wodna
kochac:) a tak to na pol, nie ma dzialow:)

Gość zgubiona
może już nie wnikam w miłość, bardziej w codzienność, jak u was w małżeństwach to wygląda, czy facet jest wsparciem, zapewnia bezpieczeństwo?

Gość Mąż ma zarabiać
i to duuuużo!

Gość lilia_wodna
powinno byc w obie strony ja jego on mnie, a nie ze ciagle na nim, hfacect to nie cegla ani krzeslo;)

Gość zgubiona
od czego może jest facet?

mój: robi opłaty pracuje na dwóch etatach wychodzi z psem i przygotowuje mu jedzenie w wolnym czasie biega z dzieckiem na spacery robi większość zakupów pali w piecu w zimę( mieszkamy w domku jednorodzinnym) sprząta samochód i dba o ubezpieczenie go itp wynosi śmiecie czasami odkurza( średnio robi to dwa razy w m-cu) robi drobne domowe naprawy z dużym opóźnieniem( brak czasu) nieźle, co?

Gość limonka123
za Wiosna_: moj: robi oplaty pracuje na jednym etacie przygotowuje nam czesto jedzenie ( nie mamy psa:) ) jeszcze nie biega z dzieckiem, bo dopiero w drodze:), ale niewatpliwie bedzie; na razie rozmawia z nim przez moj pepek:) robi wszystkie zakupy zawsze wynosi smieci zawsze odkurza myje okna czesto zmywa naczynia naprawy domowe a do tego mowi i okazuje, ze kocha, masuje mi stopki i nie tylko:) jak na to wszystko patrze, to sama nie wierze, ze mam taki skarb w domu, no ale mam:)

Gość zgubiona
a mój siedzi i tylko pierdzi w stołek! a ja musze zapierdzielać po bankcah i jeszcze w polu obrobić :o

Gość Staszek straszek
ma dbac o siebie o raczeta by do pieszczot byly delikatne oraz ma wypoczywac by zebrac sily na wieczor gdy baba z betonu przyjdzie.

Gość zgubiona
ale mój wieczorami to idzie spać! dotknoł mnie chyba ostatnio z dwa lata temu! i jak w ogole można normalnie życ? mam dosć ciągle zaspokajania się sama, niestety na kochanka jestem za brzydka :(

Gość nie k ażda
ja: -robię opłaty -sprzątam, zmywam, gotuję, piorę -piję piwo :) - pracuję -opiekuję się psem i kotem -palę w piecu on: -pracuje -dba o samochody -czasem pomoże posprzątać (rzadko) -wcześnie zasypia, nawet na urlopie (nikt wtedy nie powie, że jest przemęczony)

Mąż jest Panem i nie ma żadnych obowiązków. Może dobrowolnie wykonywać różne prace. Obowiązki ma posłuszna żona :)