Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracz

gry komputerowe jakie??

Polecane posty

Gość gracz

w jakie gry komputerowe gracie drodzy forumowicze?? piscze o waszych ulubionych i co sie w nich wam podoba

Gość Dodzio to ty
Heroes of might an magic IV.

Gość gracz
a cos wiecej o tym?? jaka to gra??

Gość tomus1212
Far Cry

Gość Dodzio to ty
Strategiczna. Ladna grafika.

Gość unapalomablancaaa
HUNTSVILLE zajeeebista gierka :) jesteś detektywem i w różnych pokojach musisz odnajdywac poukrywane przedmioty a utrudnienie jest takie, że to jest po angielsku a ja znam tylko hello i how are you :P polecam na prawdę wpiszcie to w google na pewno znajdziecie HUNTSVILLE

Gość unapalomablancaaa
aha i jeszcze jedno te rzeczy są tak zakamuflowane że czasami mnie kurw**** trafia a potem się okazuję, że cały czas to miałam przed oczami :)

Gość tomb rider

Gość wielbicielka turbanow
kiedys gralam w torment i do tej pory to najlepsza gra w jaka gralam

Gothic - po prostu kocham ta gre na razie I i II :) rpg, mozna sie zakochac , wciaga na dluuuugie godziny

Gość wielbicielka turbanow
hehehehe pomocy przerzucilas sie na rpg? :D (to ja grajaca :P) ja wkrotce zaczynam diablo ale az sie boje co to bedzie sie ze mna dzialo :O ostatnio tak mnie wciagnelo to 10-12 godz bylo min przed kompem.. wstyd sie przyznac :O

no ja mam to samo :) milo ze mnie pamietasz:) pozdrawiam Cie :)

Gość rpg
WORLD OF WARCRAFT RULEZ

Gość zuziaczek1
ja strategie, szczegolnie serie civilization (2czesc) i heroes (2 i 3 czesc byla najlepsza) i rpg, szczegolnie polecam klasyke diablo i fallout( teraz na jesieni wychodzi fallout 3 i juz nie moge sie go doczekac) a wszystko to jest dziwne bo mam juz 25 lat i powinnam z tego wyrosnąc, jak mój facet, ale i on nie moze sie doczekac takich przebojów jak diablo III czy wlasnie fallout 3 :) bedzie bitwa o komputer ;)

Gość griszka
syberia

Gość dziunia111
a kiedy ma byc premiera tego fallout \'a 3?? bo pamietam jak brat sie zachwycal wczesniejszymi czesciami, to akurat na urodziny mu kupię i bedzie uhahany, a ze gry org nie sa juz takie drogie to i ja bede zadowolona :)

gears of war pc (multiplayer), americas army (multiplayer), flight simulator x, diablo 2(multiplayer:P), pekin 2008, trackmania nations forever :)

Gość moel
Gothic1, 2, 3, Wiedźmin, Call of Duty 4, Europa Universialis III, Football Manager 2008, Counter Strike przez neta i Sokker na:

Gość Maklaviecki
"a kiedy ma byc premiera tego fallout 'a 3??" dziuniu: - premiera chyba już niedługo nie wiem początek września może październik;) - ja osobiście czekam na kolekcjonerską wersję (ciekawe czy będzie wszystko to co na amazon;o)

Gość Maklaviecki
"bo pamietam jak brat sie zachwycal wczesniejszymi czesciami, to akurat na urodziny mu kupię i bedzie uhahany, a ze gry org nie sa juz takie drogie to i ja bede zadowolona " w nawiązaniu: - no coraz tańsze wychodzą, to cieszy oraz coraz lepsze, wg mnie liczba dodatków w pudelku, dodatkowe rzeczy w postaci gadżetów oraz rożne wersje w innych przedziałach cenowych, żeby nie nadwyrężyć kieszeni każdemu;)

Gość unreal ja także

Gość fafrankaa
ja tez ostatnio gothic :D ale na 2cz sie zatrzymalam

Gość do griszka
ja też lubię syberię - za grafikę, muzykę i inność. Chętnie pograłabym w dwójkę, ale nie wiem skąd wziąć - nie wiesz czy jest gdzieś w sieci?

Gość tylko quake 3
reszta sie nie liczy :D

Gość taka jedna co wie
Heroes of might an magic V,kroniki, kroniki riddicka-ucieczka z butc-er bay civilization age of em-ires t-e fall-last days of gaia unrreal stalker fallout

Gość quake 3 ssie włochate jajca
premiera Tuske

>>Maklaviecki ale po co Ci wersja z amazon?? po pierwsze nie bedzie po pl !! po drugie wersje kolekcjonerska masz na stronce cenegi masz 20% taniej niz np w pasazu onetu,