Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracz

gry komputerowe jakie??

Polecane posty

Gość marcinekkkkk
""w nawiązaniu: - no coraz tańsze wychodzą, to cieszy oraz coraz lepsze, wg mnie liczba dodatków w pudelku, dodatkowe rzeczy w postaci gadżetów oraz rożne wersje w innych przedziałach cenowych, żeby nie nadwyrężyć kieszeni każdemu """ tak to sie juz zmienia, na dobre na szczescie, ja to juz wole isc do sklepu czy przez neta, kupic orginala, i sie nie awic w sciaganie, nie meczyc dysku w laptopie nocnym sciaganiem, ktory i tak juz swiruje od tego, kupuje jak chce, place za to do 50zl, i mam swity spokój, a jak poczekam pare miesiecy to jeszcze taniej, a dla tych co poluja na fajne gadzety to juz wogole raj cenowy :) pzdr

Gość stasiek80
ja np bede kupowac na jesieni, a moze nawet jutro przez preorder, dlugo oczekiwanego przeze mnie fallout 3, i wiem ze kupie go ze stronki bezposrednio cenegi bo 20% taniej niz np w pasazu onet czy pozniej empiku

Gość Maklaviecki
mala.dama >>Maklaviecki ale po co Ci wersja z amazon?? po pierwsze nie bedzie po pl !! po drugie wersje kolekcjonerska masz na stronce cenegi masz 20% taniej niz np w pasazu onetu, wielka dama ----- No wiem, dlatego mam nadzieje w sumie teraz, że będzie to super wydanie, nie pozbawione niczego z idealnym tłumaczeniem (dubbingiem):)))

Gość ppp23
Tylko konsole -ulubione Silent Hill , medal of honor , gta ogolnie akcja przygoda

Gość Maklaviecki
stasiek80 ja np bede kupowac na jesieni, a moze nawet jutro przez preorder, dlugo oczekiwanego przeze mnie fallout 3, i wiem ze kupie go ze stronki bezposrednio cenegi bo 20% taniej niz np w pasazu onet czy pozniej empiku Stesiek80: Widzę, też czekasz na preorder; I dobrze, a w między czasie śledzisz informacje na temat nowości ew. nowinek dot. Fallouta 3? Ja tak, chociaż w pracy ciężko bo mocno ograniczone wyszukiwanie na Google, żeby coś znaleźć, ale w domu parę zakładek ze stornami mam, dot. Fallouta, które odwiedzam dzień w dzień;)))

Gość imoen
ostatnio to wiedźmin - fajny, choć nieskomplikowany rpg, świetne dialogi ze staroci - baldur, fallout, final fantasy VII i przygodówki - najukochańsza to "najdłuższa podróż". Jej druga część, Dreamfall, przyjemna głównie dlatego że ładna, sympatyczna, i fabuła ujdzie, ale poziom już nie ten :(

Gość Maklaviecki
"ulubione Silent Hill" - gra super, film także, pozycja obowiązkowa dla graczy ceniących ten klimat oraz fabułę;)

Gość Maklaviecki
- Baldur- fajna saga, potem przyszedł czas na nvn i jej 2 cześci. - Dreamfall- utknąłem w 1/3 gry niestety...szkoda bo fajna, może do niej wrócę. - Fallout - no widzisz, niby starość a grywalność jest cudowna i po tylu latach już zapowiedziana i potwierdzona przez twórców gry nowa część- palce lizać tylko;)

Gość stasiek80
no sledze te linki, moze nie coodziennie ale jak widze wrzawę na forach to sprawdzam z jakiego to powodu, ostatnio bylo o tym konkursie na uzyczenie glosy-niestety juz go nie ma, i info ze bedzie ok 500mozliwosci przejscia-zakonczenia gry, co mnie bardzo ucieszylo

Gość stasiek80
ja jestem tez po czesci ciekawy jak wyjdzie pomysl w realizacji odnosnie wydania typowo pc-towej gry jaka jest fallout na konsolach, sam nie posiadam, ale u kumpla zobacze niedlugo, jakos ciezko mi wyobrazic sobie obsluge tego padem, ale z drugiej strony ten tv full hd to juz bomba jest :)

Gość mika8
Ostatnio znajomi wciągnęli mnie w \"złap mnie\" -> http://www.zlapmnie.com/2/ Znacie? Do tej pory nie sądziłam, że odkryję w sobie żyłkę kryminologa ;)

Morrowind, Oblivion, teraz wlasnie konczylam Fallouta 3 ... i troche mnie rozczarowal. Spodziewalam sie czegos wiecej a wydaje mi sie, ze zrobili te gre na odwal sie, nalozyli na schemat Oblivionu, okroili co mogli i czesc :O Choc swoj klimat ma, niepowiem ;) Wiedzmin Postal 2 czekam na 3 :D GTA wszystkie :D NFS to pamietam jescze z playa 1 jak mialam tylko to do grania ;)

Gość anieska77
"zlap mnie" to bardziej gierka społecznościowa, niż typowo komputerowa, ale fakt, niezła jest ;P i rozprzestrzenia się błyskawicznie ;)

Gość tomy78897
Filmy. Gry pc, psp,ps2. Muzyka mp3. Czasopisma.Programy i wiele wiele innych do pobrania za darmo.Z Polskich stron. pliki widoczne po darmowej rejestracji. [URL=http://chomikuj.pl/?page=206554]

Gość anulasmierdziula
ja np. gram w pokerka na www.fanipokera.pl bo nie musze przynajmniej wydawac kasy na gry ;)

Gość anulasmierdziula
ja np. gram w pokerka na www.fanipokera.pl bo nie musze przynajmniej wydawac kasy na gry ;)

Zeus Pan Olimpu Wolni farmerzy.pl zielone imperium.pl te dwie na przeglądarkę gry :D

gram tylko w dwie gry od lat w te same Rfactor i Pes czy ktos moze tez bawi sie w simracing w Rfacor?

Gość Paninka
Ulubione to Borderlands, Metal Gear Solid, Bioshocki (oprócz beznadziejnego Infinite), Batman Arkham (swoją drogą ten najnowszy złamał mi serce ilością bugów, okropnym glosem Jokera i paroma innymi rzeczami).

Gość Paninka
Eee, miałam napisać odnośnie dyskusji wyżej o preorderze Fallouta 3, że wyszedł 5 lat temu, ale widzę, że ten temat jest sprzed 5 lat :| Po co odkopywać takie tematy?!

Gość księżna Anna
Ja sobie gram w GTA IV bo paliwo drogie i chociaż sobie pojeżdżę w grze, a model jazdy jest tam świetny. :)

Gość gość
to pograj sobie w GRIDa 2, loszko :classic_cool:

Gość gość
swoja drogą, model jazdy w GTA IV był raczej irytujący :classic_cool: