Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no niestety

jestem w bardzo niezręcznej sytuacji-doradźcie

Polecane posty

Gość no niestety

kuzynka zaczeła spotykac się z gostkiem, który domyślam się ,podkreślam domyślam się jest babiarzem(małe przesłanki) no i co ja mam zrobić? powiedzieć jej o moich domysłach ona zaczyna się w to poważnie wkręcać,a jak gostek jednak jest spoko i się zwiążą a ja jej takie coś powiem i się potem wyda,ze głupoty wygaduję no niewiem ,co robic

Gość unapalomablancaaaaaaa
nie wtrącaj się niech sobie sama radzi potem będzie miała tylko do Ciebie pretensje

Gość płaczuś
idź weź kąpiel i zacznij żyć swoim życiem. a tak w ogóle to na ch** się wtrącasz w jej sprawy, chyba nie jest małą dziewczynką.

Gość jeśli
jesl;i jesteś z nią w dobrychh stosunkach i bliskich to możesz jej powiedzieć-poszanuje Twoją radę...jeśli nie-nie wtrącaj się bo jeszcze niepotrzebnie narobisz sobie wrogów

Gość no niestety
no niby tak,le ona jest bardzo zraniona po poprzednim związku,bardzo,i jak pomyśle,ze gościu się tylko zabawi,a ja nic nawet nie napomknełam to mnie skręca

Gość no niestety
ja dalej nie wiem co zrobić,ale chyba jednak nic

Gość macowa
nie mozesz brac odpowiedzialnosci za jej zycie. Zostaw ja w spokoju i daj jej popelniac bledy. Jesli jest tak, jak mowisz to sama powinna sie zorientowac.

Gość ciekawska bardzo iii
i co zrobiłaś