CZEKOLADKA_86 0 Napisano Maj 10, 2006 witam spoznilam sie przy braniu tabletek antykoncepcyjnych , 2 godz 30 min przy jednej tablecie w pod koniec 1 tyg , a na nastepny dzien jakos nie moglam polkanc tablety i troche rozpuscila mi sie w ustach.. ale lekko. chyba, 2,5 godz spoznienia to duzo???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Maj 10, 2006 to malutko i nie ma żadnego znaczenia :) na prawdę nie ma powodu do choćby najmniejszego stresu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CZEKOLADKA_86 0 Napisano Maj 10, 2006 dzieki za odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak se pisze Napisano Maj 10, 2006 hiehiehie... jak sobie przypomnę co ja wyprawiałam z godzinami przyjmowania tabletek (brałam codziennie ale z przeróżnymi przesunięciami)... to wydaje mi się że gdyby to było aż tak ważne, byłabym w ciąży a może mam szczęście? hihihihi, teraz już uważam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkoda kasy Napisano Maj 10, 2006 ja na poczatku bralam bardzo regularnie , przezywalam jak spoznilam sie troche ateraz...raz wezne o 16, raz o 17 a nawet o 19 kazdego dnia inaczej mam nadziejejz e nie wpadne!he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach