Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mahtab

Niepozorna,a rewelacyjnie leczy trądzik!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dowiedziałam się o niej miesiąc temu od swojej kosmetyczki.Dawno nie jestem nastolatką, ale mam cerę mieszaną , której stan ostatnio się trochę pogorszył. Specyfik nie ma ładnego opakowania, nie jest reklamowany,brzydko pachnie (jak dla mnie), ale jest naprawdę rewelacyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomógł mi nie tylko pozbyc się niespodzianek w postaci kilku pryszczy,ale rozjaśnił kikla plamek-przebarwień i znacznie zwęził pory,a moja skóra prawie wcale się juz nie przetłuszcza. POLSKA PAPKA przeciwtrądzikowa, bo o niej mowa pomogła też bardzo mojej siostrze,która miała widoczny trądzik z okresami, w których się bardzo nasilał.Naprawdę polecam! Wklejam linka,którego znalazłam w necie z opisem jej działania i wyglądem opakowania. http://strefaurody.zgora.pl/polecamy.php?firma=jadwiga

Ja płaciłam za nią 20 zł, a na allegro widziałam za 22 zł.

Gość kajeczka...
a gdzie mozna ja kupic?

W sklepach jej nie ma.Dostępna jest w gabinetach kosmetycznych i na allegro poszukaj, bo jest napewno.

To zalezy, czy bedziesz stosowała ją miescowo(punktowo), czy powierzchniowo jako maseczkę. Konstystencję ma wodnistą,wystarczy nałożyć cieniutką warstę,która zasycha. Ja stosuję ją od 1 m-ca i poczatkowo uzywałam jako maseczki, teraz punktowo (codziennie) i zużyłam dopiero pół buteleczki. Papkę najlepiej stosować na noc, nie brudzi ubrania, ani poscieli, a rano juz jej na twarzy nie ma, za to jest coraz ładniejsza cera.Naprawdę!

Papkę należy stosować z przerwami, bo może trochę pzresuszyć cerę.Nadaje się także pod makijaż punktowo,bo jej cieniutka warstwa pokryta fluidem średnio kryjącym staje się niewidoczna :)

mahtab mam pytanko, uzywalas papki na skory plecow albo dekoltu?idzie lato a ja musze sie pozbyc sie pryszczy i blizn po nich z plecow, nie wiem juz czego uzywac bo wzytko co do tej poty stosowalam bylo poprostu do kitu:/

Moja siostra stosowała na plecy i dekolt (bo ja nie mam z tym problemu).Jej naprawde pomogło,szczególnie na pzrebarwienia.Myslę,że warto spróbować,zwłascza,że cena papki jest przystępna.

Hmm slynna papka jadwigi... dziewczyny nie warto. Wystarczy isc do dermatologa i podobna papke mozna dostac za 5 zl. Z tym ze ta papka od dermatologa zawiera jeszcze siarke (oprocz kamfory i cynku) mozna tez dodac do tego antybiotyk. I to za 5 zl!!! dzialanie takie samo bo kiedys mialam ta papke jadwigi.

Może i mozna dostać od dermatologa za 5 zł.Moja siostra leczyła się u kilku dermatologów i jakoś żaden jej nie polecił papki.A z dodatkiem antybiotyku w okresiei letnim, kiedy mocno świeci słońce - mozna się nabawić ptrzebarwień i uczulenia.

Gość Strefa Urody
witam, wszystkie drogie Panie... a może i Panowie. Jak zapewne wszyscy Państwo zauważyli opis papki jest dostępny na nasej firmowej stronie. Jest to opis zrobiony w oparciu o nasze doświadczenia z tym kosmetykiem. Polecamy go wszystkim z czystym sumieniem. Można go u nas kupić wysyłkowo pisząc, lub dzwoniąc do sklepu lub też za pośrednictwem Allegro: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2785913 pozdrawiam wszystich użytkowników portalu kafeteria.pl Strefa Urody pl. Powstanców Wlkp. 10 65-075 Zielona Góra tel. (068) 325 30 90 sklep@strefaurody.zgora.pl

Gość NowakP
Dermatolog przepisał mi pewien preparat.A mianowicie jest to "Papka". Oczywiście jest to lek który sporządzają w aptece. I mam do was pytanie czy ktoś to już stosował ?? W internecie nie znalazłem nic na temat tego specyfiku. Skład tego leku to: Detreomycini 2,0 Resorcini 1,5 Hydrocortisoni 0,5 Spir Vini 40 od 100 Ac salicylici Zinci oxydi Talci veneti aa 10,0 Sulfur. ppt 5,0