Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTYNA 212121212

Zakochanie a ciąża

Polecane posty

Gość MARTYNA 212121212

Witam wszystkich...Mam prośbę, wiem, że mój temat może niektóre z Was zdenerwować, bo nie jest może tak wazny, ale prosilabym o radę, a mianowicie: jestem w3 miesiącu ciaży, mam chlopaka który mnie kocha, ale....jest w Hiszpanii:( niedawno poznalam chlopaka starszego ode mnie który bardzo sie stara o moje wzgledy, nie wiem co robić, nie wiem kogo wybrać i co bedzie z dzidzi ktore nosze w sobie, czy powiedziec mojemu chlopakowi ze go zdradzilam?:( pomózcie.Martyna 21

Gość 111
no chyba wiesz którego Ty kochasz? tego wybierz,ten drugi to moze tylko zauroczenie? a może czułas się samotna i dlatego zwróciłas na niego wagę? a czy ten drugi wie,ze jestes w ciazy?

Gość MARTYNA 212121212
wie ze jestem w ciazy, chce zostac tatusiem, ale własnie to jest bezsensu ze ja nie wiem co mam zrobic nie wiem ktorego kocham:( z chlopakiem jestem od 3 lat i zal mi go opuszczac ale nie moge wytrzymac bez dotyku rak pocałunkow. to jest takie trudne......wiem ze zasmiecam tylko topiki ale naprawde nie mam sie do kogo zwrocic:(

Gość 111
przede wszystkim musisz zwrócic sie do swojego chłopaka i wytłumaczyc mu,ze miłosc na odległosc Ci nie pasuje,musisz byc wobec niego uczciwa ,napewno mu sie to nalezy:)

Gość MARTYNA 212121212
dziekuje bardzo 111111 porozmawiam z nim dziekuje

A Twój chłopak nie wrócił na wieść o ciąży? Wydaje mi się ,zę zachowujesz się dziwnie. Najpierw zobacz się z chłopakiem, pogadajcie o przyszłości.

Gość MARTYNA 212121212
niw wrocil, nie wiem czemu, prosilam go, nawet plakalam, powiedzial ze mnie bardzo kocha ale musi zarabiac:( dla mnie wazniejsza jest milosc niz pieniadze... strasznie sie z tym czuje, naprawde nie wiem co robic, od 2 chlopcow dostaje sms typu KOCHAM CIE ale ja nie wiem czy w to wierzyc, moj chlopak z hiszpanii pisze czasem sms, choc zawsze z tekstem kocham cie, nic wiecej, ostatnio zaczał tez bardzo rzadko dzwonic, to jest bardziej bolesne

Gość ale ten
pierwszy jest ojcem dziecka... Pamiętaj ze gdy związesz sie z drugim to bedzie problem

Gość ale ten
radze ci poczekac chwile... pierwszemu powiedziec ze potrzebujesz go przy sobie a drugiemu kazac czekac... Taka proba:)

Gość ale ten
jezeli pierwszy wroci to ok... z drugirej strony moze bardzo przejal sie rola ojca i czuje sie odpowiedzialny za byt materialny rodziny? To tez dobrze o nim swiadczy Pamietaj ze drugiego znasz krotko... jak dla mnie zbyt krotko. A deklaracje ze pokocha cie z dzieckiem... badz co badz to nie jego dziecko... hmmm... nie obraz sie ale dla mnie to troche nieszczere i zbyt pochopne. Wystaw go na jakas probe, niech sie wykaze... Zastanow sie powaznie. Jezeli odejdziesz od pierwszego to pozbawisz go nie tylko dziewczyny ale i dziecka... I pamietaj - sa rozne sopsoby okazywania milosci. I niekoniecznie trzeba codziennie do siebie dzwonic i pisac milosne smsy.

Gość MARTYNA 212121212
moj chlopak jest ojcem dziecka...

Gość MARTYNA 212121212
DO ALE TEN: dzieki bardzo, masz racje, dziekuje Ci... naprawde pomogłas mi, wiem ze przejął sie rola ojca i wiem ze mniue bardzo kocha, tylko boje sie powieziec mu o zdradzie:(ale z tym sama musze sobie poradzic, bo to ja go zdradzilam, tak szczerze kochalam sie z innym ale widzialam go,,,

Gość MARTYNA 212121212
Dziekuje Natia, naprawde, nawet nie wiedzialam czy pisac taki topik bo nie sadzilam ze ktos mi cos napisze, a tu mile zaskoczenie...:) jestescie super,dzieki:)

Gość MARTYNA 212121212
on nie wyjechal do hiszpanii aby zarabiac na nasze dziecko, wyjechal 5 lat temu gdy sie jeszcze nie znalismy, poznalismy sie 3 lata temu na wakacjach gdy wrocil do kraju i tak sobie jezdzi co jakis czas za granice, po 3 latach poszlam z innym do łózka:(nie wytrzymalam

Gość 000
no ale czego nie wytrzymałaś? masz taki duży temperament czy zkochałas sie w tym drugim ale z tego co piszesz to mozna wywnioskować,że kochasz nadal swojego chłopaka,może Ty powinnas tez pojechac do tej hiszpanii?

Gość MARTYNA 212121212
tak:( zdradzilam go bedac w ciazy:(wiem ze to nie odpowiedzialne, nie moge do niego jechac poniewaz studiuje

Gość MARTYNA 212121212
dzieki, juz wiem, KOCHAM MOJEGO FACETA I NIE CHCE NIKOGO INNEGO>dzieki bardzo papa dziekuje za pomoc, uswiadomilam sobie ze nie moge zyc bez mojego Adriana dzieki

Gość MARTYNA 212121212
dzieki, juz wiem, KOCHAM MOJEGO FACETA I NIE CHCE NIKOGO INNEGO>dzieki bardzo papa dziekuje za pomoc, uswiadomilam sobie ze nie moge zyc bez mojego Adriana dzieki

Gość MARTYNA 212121212

Gość ale ten
masz tu w kimś oparcie? W rodzicach? Rodzinie? I co na to Twoj chlopak? Ile ci jeszcze tych studiow zostalo? Ja na twoim miejscu wzielabym po tym roku dziekanke i pojechala do Hiszpani. A po roku sie zobaczy. Wszedzie mozesz zrobic studia (i nie pisze tego jako ktos nieznajacy tematu - jestem studentka, mam meza studenta i spodziewamy sie dziecka - on w przyszlym roku konczy studia, bedzie szukal pracy w miescie, ale gdyby znalazl cos gdzie indziej i trzeba by bylo wyjechac nie wachalabym sie ani chwili. Relacje ojca z dzieckiem zwlaszcza malym sa wazniejsze niz termin ukonczernia studiow).

Gość ale ten
a o zdradzie nie mów:) szczerość szczerością, ale nie ma sensu psuć relacji między Wami.