Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze odpowiedzcieee mi

Dni PŁODNE- krotkie pytanko

Polecane posty

Gość prosze odpowiedzcieee mi

czy w dni plodne ten sluz ciagnacy i przezroczysty ma byc przez cally dzien?? Bo ja mam tak, ze wyplywa ze mnie raz w ciagu dnia, i czuje to...tak mam od 3 dni walsnie taki ciagnacy wodnisty przejrzysty ale nie jest go bardzo duzo ...czy wszystko w porzadku ze mna? czy powinien ten sluz byc caly dzien?

nic ci nie jest, wszystko jest wporządku, ten sluz wypływa kilka dni ponieważ dni płodne kilka dni trwaja wiec nie masz sie co martwić ja też tak mam:)

Gość odpowiedzcie proszeeeee
no wlasnie, tylko dziwie sie dlaczego wyplywa tylko raz dziennie?? zawsze raczej rano teraz po poludniu...ale tylko raz dziennie a nie jest przez caly czas? czy to jest normalne? i nie jest jakis bardziej obfity?? a owulacje zawsze wiem kiedy mam bo baaardzo mnie boli jajnik wtedy, a teraz mam ten sluz juz 3 dzien a nie mam owulacji :o

Gość .....iiiiiii......
rozumiem, ze wyplywa ci sluz w dzien kiedy nie powinna wystapic owulacja, tak?

Gość odpowiedzcie proszeeeee
nie, owulacje mam zawsze kolo 15 16 dnia cyklu, dzis mam wlasnie 15 dzien, ale nie czuje bolu a sluz mam juz trzeci dzien a owulacji nie..czy to znaczy ze taki sluz jest jakby przygotowaniem do owulacji i moze wystapic wczesniej ? jest niby rozciagliwy i taki rzadki przezroczysto - bialy przepraszam za opis...no taki szklisty ciagliwy :) tylko ze on ze mnie wyplywa wlasnie od trzech dni ale tylko raz w ciagu dnia, i to mnie dziwi :o i nie jest go bardzo duzo, ale czuje jak wyplywa...wszystko ok?

organizm kobiety to nie zegarek;) na pewno wszystko masz ok.

Gość prosze odpowiedzcieeeeeee
czyli wszystko w porzadku? tak to ma wygladac?:) myslalam ze powinno sie "lac" ze mmnie przez caly dzien :P

Gość upupupu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppp

Gość taaaaaaa
a weszłaś na podaną stronkę? www.lmm.pl

Gość upupupu
weszlam i poczytalam, ale chcialam jakichs rad o kobiet...moze miałyscie tak samo?:)

wszystko jest w porządku, śluz płodny nie musi lać sie cały dzień, może pojawiać sie kilka razy dziennie lub nawet raz dziennie w czasie wszystkich dni płodnych, a w okolicach owulacji powinno być go najwięcej, nie masz sie czym martwić

Gość taaaaaaa
niektóre leki nawet pozornie słabe mogą wpływać na jakość śluzu w danym cyklu tzn. zmieniać jego konsystencję:) Często dzieje się tak wprzypadku brania antybiotyku nie brałaś ostatnio jakiegoś lekarstwa? Nawet niektóre suplmenty diety mogą zakłócić obraz dlatego ważne jest notować sobie nawet przyjęcie tabletki od bólu głowy :) I jeszcze jedno - na twoim miejscu nie liczyłabym tylko na ból jajnika jako objaw owulacji bo to jest tak zwany objaw poboczny i nie zawsze musi wystąpić, lepiej upewnić się czy doszło do owulacji przez pomiar temp:)

Gość upppupupupupu
dzieki...wlasnie wczoraj wieczorem mialam takie kłucie jajnika i dzis rano tez troszke...ale zawsze mnie boli baaaardzo...z tym ze ostatnio mialam stresy, cwiczylam, wiec moze cos zie zmienilo? lub ten bol byl kiedy spaalam...:o

Gość upppupupupupu
aha, lekow nie bralam...tzn. antybiotykow, tylko tabletki uspakajajace ale zlabe hydroxyzinum czy jakos tak :o...moze stres to spowodowal?

Gość upppupupupupu
rany, zlabe = slabe

Gość taaaaaaa
całe życie to stres ;) a ta hydroxyzyna to w syropie była czy w tabletkach?

Gość upppupupupupu
w tabletkach, takie male rozowe ;)

Gość kakaakt
a ja z kolei mam na odwrot.. tzn. baardzo mnie ostatnio bolą jajniki, wlasnie teraz kiedy powinnam miec dni plodne, wiec teoretycznie wszystko wporzadku ale sluz..nie jest jakis ciagnacy sie,raczej wodnisty.. boje sie ze jestem w ciazy,ale gdyby tak bylo to chyba ten bol jajnika swiadczacy o owulacji nie przyszedlby tymbardziej ze akurat teraz powinnam miec owulacje.. co Wy o tym myslicie,prosze napiszcie...