Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogówka

Jaką bielizną macie teraz na sobie Drogie panie

Polecane posty

Pozdro zdjęłaś mi kamień z serca A poza tym wlałaś w nie (te serce) nadzieję, że ujrzę Was kiedyś pod tym praskim monopolem, przed którym zwykle wystaję

Gość gość
Zara sie wybieram pod Kukułkę tuz za rogiem, moze sie spotkamy:DPodyskutujemy sobie ow zroscie ceny browaru Volt o 2 grosze na butelce, buuuuuuuuuu

Gość gość
Musisz cold_draniu byc bardziej wiarygodny, to zaczne wierzyc. Poki co w tej kwestii cechuje mnie skrajny ateizm:DZ tym Voltem to mialo byc 2 grosze na puszcze rzecz jasna:D

promotor mnie zmusił haha mam już z głowy przynajmniej:P aaa i mam mam prawie 26 lat:classic_cool: zeby nie było:P

Gość gość
Gorrraca, to Ty dr zrobilas w 3 latka? Podziwiam. Ja mam zamiar robic z 6 przynajmniej, inaczej nie przejdzie, zbyt duzy zapierdziel mam.Draniu--> wierze ze Beata wierzy w to co mowi:D

Gość gość
Mysle cold_draniu, ze Beata B ma nadzieje, ze ten ktos nie mami, tylko szczerze jej prawi. Trzymam kciuki zeby tak bylo:D

Gość Cuzcooo_O
stare majtalony, ktore dobrze trzymaja podpaske bo mam okres :P ale z was idiotki :D

Gość Narcjanna
Myślałam że to topic o majtolach i stanikach?????

Gość Śmierdzące reformy
Ja mam walanki po kolana koloru rdzawego między nogami i stanik uszyty ze starych zasłon i firanek też troche rdzawy pod pachami i na ramionach (ale jak był nowy to był biały)Pod majtuchami loki na pół metra, pod pachami ciut krótsze, mój rozmiar to 90F

Gość Rogówka
Odświażam Topic. Teraz mam stringi czarne i czarny staniczek

tak sie dzisiaj rano do pracy spieszyłam, ze z tego całego pospiechu zapomniałam ubrac majetek:O:classic_cool:w efekcie mam na sobie czarny biustonasz z bordowo-zielonymi rózyczkami typu pusup( obowiazkowo) bluzeczke zakiet i spodnie:P

chochil dontłory bejbe , zawsze mozesz oczka zakryc pezpaska, jemu rzecz jasna:P

Starczy to jest uwiąd:-) Wiem wiem, aż mi ciśnienie rano z tego powodu podskoczyło:-)

No rozmarzyłem się normalnie:) Może by tak sobie robotę w kanałach znaleźć....:-)