miiriii 0 Napisano Maj 10, 2006 czy stosujecie i czy polecacie? Jakie firmy produkuja cos takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech ktos odpowie Napisano Maj 10, 2006 ja slyszalam ze takie w japonii sa ale ze w polsce to nie slyszalam. jak by ktos wiedzial to tez chetnie zakupie bo nienawidze rajstop!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem... Napisano Maj 10, 2006 Sally Hansen sa w POlsce. Ja tam nie lubie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona jest pedałem 0 Napisano Maj 11, 2006 Używam Sally Hansen. W rzeczywistości przypomina to gęsty i bardzo trwały fluid. Deszcz tego nie zmyje. Ładnie kryje przebarwienia i nadaje barwę opalenizny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech ktos odpowie Napisano Maj 11, 2006 a gdzie mozna takie kupic w Warszawie? gdzies w centrum? galeria centrum? i jaki jest koszt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech ktos odpowie Napisano Maj 11, 2006 no i na ile razy wystarcza jedno opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miiriii 0 Napisano Maj 11, 2006 no wlasie, cz sall hansen jest wydajny i ile kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uwielbiam rajstopy u kobiet 0 Napisano Maj 11, 2006 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kayka Napisano Maj 12, 2006 o rajciu - wczoraj się popsikalam... zero efektu - szkoda kasy jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miiriii 0 Napisano Maj 12, 2006 a jak to na nodze wyglada? Jak samoopalacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abbypl Napisano Maj 12, 2006 ja bede miala ten drugi ton na allegro za 35 sally hansen ok 30 szt-- wkrotce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinezja Napisano Maj 12, 2006 a dosc ciemny, to znaczy jaki kolor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ó 0 Napisano Maj 12, 2006 fajna sprawa.. chciałabym spróbowac.. :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech mi ktoś powie Napisano Maj 12, 2006 gdzie można je kupic w Warszawie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abbypl Napisano Maj 13, 2006 tan glow i medium i light Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abbypl Napisano Maj 13, 2006 tu wam wklejam linka aukcji co byla, ale koszty mi wzrosly :( http://www.allegro.pl/item103409394_sally_hansen_razorless_facial_hair_remover_roll_on.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abbypl Napisano Maj 13, 2006 http://www.allegro.pl/item100652266_sally_hansen_airbrush_legs_tan_glow_nowy_.html pomyla byla-- przepraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abbypl Napisano Maj 14, 2006 to wyglada jak rajstopy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ritka. Napisano Maj 19, 2006 A gdzie konkretnie mozna to kupić w Warszawie??? Na allegro nie chcę, wolę gdzies w sklepie, tylko gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sa nadal na allegro Napisano Maj 21, 2006 i o ile taniej niz w sklepie :P kupilam 1 szt i bede probowala ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trudno sie je nakłada Napisano Maj 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dziewczyny Napisano Maj 25, 2006 to na serio wyglada jak rajstopy, tuszuje nierownosci i piegi.. yeahhhhhhhh lato moze sie juz zaczac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miiriii 0 Napisano Maj 25, 2006 a kupilas sally hansen ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persymonia 0 Napisano Maj 26, 2006 a gdzie ja je w W-wie kupie? (to pytanie juz padlo ale nikt nie pdowiedzial wiec ponawiam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak sally hansen Napisano Maj 27, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nissin Napisano Kwiecień 30, 2007 Aktualnie na allegro mozna kupic oryginalne rajstopy japońskiej firmy Nissin Medico. W przeciwieństwie do Sally Hansen, łatwo się je nakłada i mają trwały opalony kolor Pozdrawiam Packo http://allegro.pl/item190828086_rajstopy_sprayu_rewelacja_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prducent Napisano Maj 16, 2008 Witam, moge sprzedać niedrogo w cenie 47zł za sztukę do wyboru jaki sobie pani zarzyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach