Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_fantazja_

zastanawiam sie co ja mam z tego ZYCIA ??

Polecane posty

ostatnio siedzac sama w domu uswiadomilam sobie ze moje zycie jest malo warte. Mam teraz podobno \"najlepsze lata\" ( bo mam 17) a moje wspomnienia? nic wesolego.. ciagle siedze sama w domu, nie mam co ze soba zrobic.. po prostu zyje aby dalej..naprawde nie chce zeby tak dalej bylo :( Ciagle sie oszukuje ze nie jest tak zle.. ale jest .. po prostu nie wiem co robić

Gość ona-ooo
mało warte? bo co ? bo nic sie nie dzieje ? ja bym tez chciala tak miec no ale u mnie nie jest tak kolorowo. zadne wesole wspomnienia? a moze po prostu zwyczajne i przecietne? u mnie wspomnienia doprowadzają mnie do placzu strachu i zlosci.

Gość ona-ooo
moze czas wyjsc na dwór? na spacer ze znajomymi ? bo siedzenie w domu nic nie pomoze

Gość eww
Najlepsze lata w wieku 17 lat????? Dziewczyno, najlepsze lata masz jeszcze przed soba!!!

Gość masz chlopaka przeciez
poszalejcie troszki

Gość macowa
Coz, gdy mialam 17 lat tez mi sie wydawalo, ze to najlepsze lata, a to g.. prawda, najlepsze lata zaczynaja sie gdy skonczy Ci sie dojrzewanie i zmadrzejesz, zaczniesz sie cieszyc zyciem bez tych smiesznych nastolatkowych problemow egzystencjalnych :D Wiec nie lam sie, chyba zadna 17-latka nie czuje sie szczesliwa 🖐️