Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia m

moj synek sie jąka

Polecane posty

Gość monia m

mamuski ktore macie dzieci jąkające sie piszcie prosze.Bedzie milo jakis porady.Pozdrawiam

Gość słyszałam
efwkt. W mikołowie jest ośrodek w który leczą jąkanie się- widziałam, a właściwie słyszałam efekt- w życiu bym nie powiedział że gośc się kiedyś jąkał- dokładnych namiarów nie znam itd. Gość twierdził że był u niejednego lekarza- ale dopiero tam mu pomogli

Gość monia m
do slyszalam.Mam prosbe mozesz sie dowiedziec od tego goscia szczegolow o tej terapi.Dzieki bardzo

hmm moj maz ponoc kiedys sie jąkal(zanim sie poznalismy)-ale po terapii w jakims osrodku z poznaniu mowi plynnie, choc kochalabym Go nawet z jakaniem:) To jest nietrudne do wyleczenia ale musisz znaleźć dobrego specjaliste. pozdrawiam

Gość monika m
do Dafodile.Wiesz co a ta operacje twoj maz robil na jakanie?czy to byla jakas inna operacja?Odpisz jesli mozesz .Dziekuje bardzo i pozdrawiam

A ile lat ma twój synek? Myślę, że warto zacząćod wizyty u \"zwykłego\" logopedy... On jest na tyle kompetentny by zalecać dalsze leczenie...

Gość monika b
do artidy,Chodze do logopedy juz 2 lata ale nie bardzo pomaga.DZIEKUJE I POZDRAWIAM