Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia3005

Doradzcie- isc czy nie

Polecane posty

Gość Joasia3005

Doradzcie mi coś, bo już sama nie wiem co mam zrobić. Podoba mi się pewien facet z pracy. Znamy się słabo. Zawsze robiłam do niego słodkie oczy i dawałam wyrazne sygnały że mi się podoba. On robił kilka podejść do mnie ale mu troszkę nie wyszło. Stwierdziłam więc że biorę sprawy w swoje ręce i napisałam mu maila, że uważam go za atrakcyjnego i takie tam. On w odpowiedzi napisał, że nie ma pojęcia kim jestem i kto go tak obserwuje( ale szczerze mówiąc nie wierzę w to za bardzo) i powiedział, że mam jutro zajrzec do niego do biura, bo chciałby się dowiedzieć kim jestem. I nie wiem czy mam iść? Dlaczego mówi że nie wie, kto się w niego tak wpatruje? Nawet przestał mi mówić cześć, chyba dla uwiarygodnienia tego że naprawde nie wie, kim jestem. Co on kombinuje? Poszłybyście na moim miejscu?

Gość nieeeeeeeeeee
no cos ty, nawet jakby cos z tego wyszlo to gosc bedzie mial przewage..daj sie zdobyc, pomysl jak, najlepiej znasz sytuacje, ale nie odkrywaj sie..zrob tak, bys to ty byla ta poderwana :)

Gość Joasia3005
Niestety, w kraju w którym mieszkam to kobiety podrywają mężczyzn a nie odwrotnie.

Gość ALESSSSSSSSSSSSSSSS
ASIA IDZ:) JAK ZNAM ZYCIE ON TEZ BEDZIE CHCIAL, ALE POWIE A NIE I BEDZIE SIE SPOTYKAL Z INNA, NP KOLEZANKA NIKT NIE CCHE BYC SAM. A KOLEZANKE ZNA DLUGOO TO I LATWIEJ Z NIA BYC. A Z TOBA MOZE BYC NA CALE ZYCIE, A TAK KOLEZANKA NIE KOCHA LECI NA KASE I MA DOSTEP DO JEGO NAJ NAJ RZECZY;) WIESZ O CZYM MOWIE, POMANIPULUJE I TAK Z BUZIORAMI WEJDZIE MU W ZYCIORYS!!! ASKA DO DZIELA, ALE TAK BY TO BYLO ZE TO NIBY ON PODRYWA! OBOJE JESTESCIE NA TAK I TO JEST PRZEWAGA!!!!

Gość recepcjonistka
ja bym do niego nie poszła...ale nadal bym z nim flirtowała....

Gość nie idz ale
rozwijaj znajomosć, daj mu do myślenia:)

Gość Sto
Matołek chce mieć wszystko na tacy. Nie demaskuj się w taki pozbawiony godności sposób, jeśli jest mężczyzną, a nie koczkodanem, przejmie inicjatywę. Poza tym, flirt na poziomie monitorka doda smaku ewentualnej dalszej znajomości.

Gość Joasia3005
Czyli co? Mam mu dalej maile pisać- no nie sądze żeby to miało jakiś sens. Co zrobić? Jakie to perfidne z jego strony, że udaje iż nie ma pojęcia kim ja mogę być.

Gość sam1
Moze nie tylko tobie on sie podoba i pare kobitek ma na niego chrapke. On zeby nie dac plamy mowi ze nie wie. Chyba lepiej powiedziec ze nie wie niz a to ty z pokoju 212 a ty bedziesz w 220. Patrzy ktora przyjdzie ta pierwsza.Czy ty tylko jedna tam pracujesz ??? Jak nie to wiadomo ze facet wolny i napewno duzo lasek go podrywa.

Hehe ... Widzę to tak. Facetowi podaba się parę dziewczyn w pracy. Strategia polega na tym, ażeby nie zrobić z siebie kompletnego durnia. Wpadłas w sidełka same przez się zastawione... nie jesteś sama, i miejmy nadzieję, że nalezysz do tej wąskiej elity, z której chociaż jedną spodziewa się ujrzeć w swoim biurze. Masakra jesli nie ma ciebie na liście. :O

Gość Joasia3005
On doskonale wie, która to koleżanka, bo podpisałam się. Podobam mu się(jestem atrakcyjną babką)- przynajmniej zawsze odnosiłam takie wrażenie. Kilka razy zrobił z siebie w mojej obecności "oszołoma" i być może dlatego tak się dziwacznie zachowuje.

Gość ---__00
skoro wie z czym i kim ma doczynienia, zostaw jemu plan działania, myślę ze uwielbia być podrywany, ale z tobą boi się ośmieszyć z powodu pozostałych kolezanek, musisz być ostrozna z taką miłoscią w pracy

Gość kajala
a mnie się wydaje,ze gdybyś mu sie naprawdę podobała to zareagowałby inaczej.Facet jest nadętym bubkiem.Olej go.

Umówcie sie po pracy poza biurem :)