Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukasz23

Murzynom jest łatwiej w zyciu

Polecane posty

Gość Mówię prawdę
W tym momencie krytycy mogli by zarzucić pominięcie wpływu na owe wyniki specyficznej afroamerykańskiej , czy europejskiej "kultury". Dlatego też przebadano czarne dzieci urodzone i wychowywane w europie - tutaj dla afroamerykanów też charakterystycznym był niski wynik testów na inteligencję...

Nie wiem o co wam chodzi z ta inteligencja, bo nic o niej nie wspominalam. Powiedzialam tylko jakie jest moje zdanie odnosnie penisow, pryszczy, opalania i ich sily fizycznej. Nie powiedzialam, ze nie sa inteligentni!

Gość mówię prawdę
Ja to powiedziałem bo taka jest prawda.

Gość mówię prawdę
oczywiście generalizowac nie można , ale stwierdzenie , że rasa biała jest inteligentniejsza od rasy czarnej jest prawdziwe

Gość mówię prawdę
dlaczego od razu rasizm czy pisanie faktów i przedstawianie prawdy to jest rasizm? . pozdrawiam w imieniu swoim

Gość mówię prawdę
Nie jestem rasistą , nie oceniam ludzi po kolorze skóry , do Rosjan , Żydów nic nie mam. Pozatym większośc murzynów to rasiści w stosunku do białych , pojedź sobie do Lagos np to się sama przekonasz, bo ci murzyni co w Uk siedzą to są zeuropeizowani . Moja niechęc do murzynó bierze się z tego , że poznałem wielu murzynów i poza bardzo nielicznymi wyjątkami nie wywarli na mnie pozytywnego wrażenia a wręcz odrotne . pozdrawiam w imieniu swoim

Gość get upa
a co w tym dziwnego ? np w stanach gdzie czarnych jest wielokrotnie mniej od białych 78% przestępstw jest popełnianych przez murzynów w UK zapewne jest podobnie.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
większymi niż biali !!!!!!!!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee./
tak .następny nieciekawy topik Ukasz23

Gość
\"Alleluja! W końcu prawdziwy Polak\",jak powiedziałby ojciec Rydzyk. Ale fakt faktem wszystko się zgadza. Z penisami nie wiem, choć znajome (z tych co to z kazdym) mówiły że to mit. Poza tym..., co dobrego można powiedzieć o czarnych skoro gloryfikują bandytyzm nieróbstwo i cwaniactwo? Chlubia się tylko gangsterami, raperami i koszykarzami, zaś ci murzyni, którzy osiągneli jakąś społecznie akceptowalną pozycję (prawnicy, lekarze, buzinessmani itd itp) są ostracyzmowani przez swoich, jako ci, którzy sprzedali się białym. Dorzucę też wisienkę na czubek tortu - nie masz głosu, pomysłu na teksty bez trzech qrw w zdaniu złożonym z podmiotu i orzeczenia, ani nie grasz na żadnym instrumencie? Nie szkodzi! Powieś sobie kołpak na szyi i zostań raperem! :P

Gość ale Adam byl ponoc Murzynem

Gość do mowie prawde
moze mowisz, choc nie znam tych badan.Ale wszelkie uogolninia tego typu sa co namnij niemile, zeby nie powiedziec - niesprawiedliwe.Wiele lat mieszkalam za granica, w kilku krajach, i nie zmam bardziej skloconej i niesolidarnej na obczyznie nacji , niz Polacy.Polska ma opinie biednego, zacofanego, nietolerancyjnego kraju,w ktorym faceci to przewaznie zlodzieje , pijacy i cwaniczki, a kobiety dziwk z tandetnym makijazem i pretensjnalnie ubrane Miło ?

Gość tak se pisze
minusy murzynów: - na kobietach nie widać tak makijażu jak na białych, nie mogą więc korzystać z pełnej gamy możliwości - tatuaż też nie jest tak widoczny - jeśli murzynka ufarbuje włosy na blond, nie ma wątpliwości że to farba (no, zdarzają się blond murzyni naturalni ale to bardzo rzadkie) skoro plusy wymienione, to na tym skończę

Gość vedrai
nienawidzę was, pieprzeni faszyści

Gość sobota maja
przecvzytalam wszystkie wypowiedzi na tym topiku ... i jest mi wstyd ze tacy ludzie sa moimi rodakami, jak mozna tak generalizowac i oczerniac kogos kogo sie nie zna... katolicy.... wstyd i jescze raz wstyd !

Gość do mówię prawdę
Dane, które przytaczasz, są już dawno nieaktualne. Psychologia, gdy była w powijakach, wysnuła taką teorię po przebadaniu kilku czarnych i kilku białych nie biorąc pod uwagę środowiska i wykształcenia badanych:O. Wtedy to, na podstawie tego idiotycznego wniosku, powstały w Ameryce ruchy zabraniające małżeńst "mieszanych". Nie myślałam, że ktoś jeszcze wierzy w te bzdury:O

Gość Alinka21
To przez nią straciłam ostatnio perzecudnej urody parujący stolec:( Musiałam to sobie zrekompensować trzema psimi kupkami, które pochłonęłam niczym wysokiej klasy muszla klozetowa:)

Gość tempu
a mnie sie wydaje ze czarni sa mádrzejsi od wiekszosci mieszkanców zachodniej europy... tutaj to laski sa tragiczne, tylko kasa i kasa ((

Gość gość
dodam swoje 4 grosze:P obalam mit dot. wielkosc***enisa... w Polsce tez jeden ma mniejszego jeden wiekszego.... jeszcze koment to smierdzacych penisow... polakowi tez smierdzi jak sie nie umyje... wszystko zalezy indywidualnie od czlowieka:)

Gość gość
kto odgrzebał stary temat :/ btw. rozwaliło mnie to: "minusy: - są czarni" to się liczy razy 5 normalnych minusów. Tak samo jak dziewczyna spała z kilkoma facetami, a jednym z nich był murzyn to musi go policzyć razy 5.