Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniak

Dlaczego faceci nie dzwonią?

Polecane posty

Gość lucyfarada
Ja poznałam faceta ktory byl czarujacy serdeczny pisalismy do siebie byl mily zawsze mnie przepraszal.Potem okazalo sie ze jest sexocholikiem lubil erotyczne pogawedki przez telefon.Pomimo tego bylam nim oczarowana bylam gotowa mu sie oddac powiedzialam ze chce byc jego kochanka a on na to ze druga poluwka miloscia zycia a nie tylko kochanka.Na pierwszym spotkaniu nietykalnosc cieszenie sie soba nawzajem rozmowa a teraz cisza nie dzwoni nie pisze co to ma znaczyc nie wiem pewnie zwiazek z sexocholikiem bylby trudny wiec moze dobrze sie stalo

adelaidA-długo jesteście razem? Jak myślisz robią to specjalnie? i masz racje kto przez to nie przechodzi ten nie wie co sie czuje

Gość facet nie może okazać, że mu
zależy bo go wykorzystacie.

Gość adelaidA
XERA moze czytałas moja wczesniejsza wypowiedz ja go poznalam przez internet a znamy sie tylko miesiac ale ten miesiac byl bardzo burzliwy on mi sie oswiadczyl nie wierzylam w takie zwiazki ale bardzo sie zakochalam pod koniec nawet zasypywal mnie smsami dzwonil do mnie mielismy sie spotkac i milczy ponad tydzien napisalam do niego kilka smsow nieodpowiada wiesz oni tak robia bo poprostu sie rozmyslili przestało im zalezec ja kiedys tak kogos potraktowałam tez slodko pisalam a potem przerwalam znajomosc rozmyslilam sie doszlam do wniosku ze nie ma sensu czyli nie bylam pewna swoich uczuc

no ok,może przestało im zależec itd ale mogliby nam to powiedziec a nie unikać jak ognia. A my piszemy dzwonimy do nich pierwsze i nic-cisza jak makiem zasiał. Ile tak można czekać,aż im się przypomni. Nie wiem czy to zakończyć czy dalej żyć w tej niepewności

Gość adelaidA
XERA nie licz na to ze on ci o tym powie tak jest latwiej odejsc bez zbednego tlumaczenia sie dlaczego i o co chodzi.Jesli milczy tydzien to mozna jeszcze troche poczekac moze nie ma czasu a potem zapomniec i dac sobie spokoj z takim palantem szkoda dla nich zdrowia i czasu.Ja jeszcze troche poczekam napisalam az piec smsow i wiecej nie zamierzam nie to nie mam tego dosc.

ja tak ostatnio sobie mówiłam jak mi nie odpisywał że to już koniec a jak napisał po czasie to jak głupia leciałam do niego.I boje sie że teraz bedzie tak samo. we wtorek mu wysłałam sms-a i nic a niby kocha. Ale jak ja mu nie odpisuje to zaraz afera na całego. już mnie cholera bierze od tego czekania.

Gość adelaidA
Jesli kocha to powinien czesciej dzwonic a nie trzymac dziewczyne w niepewnosci.Jak napisalam smsa porzegnalnego to wpadl w panike pisal ze mnie blaga na kolanach smsy puszczal seriami ja sie wahalam on wariowal z niepewnosci jak grzeczny piesek zadzwonil do mnie proszac o wybaczenie itd.nie odzywa sie ponad tydzien mysle ze ma cos z glowa nie tak jeszcze troche poczekam do niedzieli i oleje go jak napisze to bedzie musial sie dobrze wytlumaczyc z tego

eh dziewczyny.zupelnie do was nie dociera ze oni was olewaja! co z tego ze prosza pózniej i blagaja "na kolanach" zebyscie wrócily. i co,wracacie.;a oni co robia?? to samo!!!! nie odzywaja sie.a wiecie dla czego? bo po prostu maja was w dupie! kiedy to do was dotrze? jakie czekanie az zadzwoni,jakie "dam mu czas do niedzieli" a kopnac w sracza,a potem ubrac sie fajnie i wyjsc do klubu. ludzie... bardziej prosto sie nie da

okej,ja też poczekam do niedzieli i zobaczymay co dalej. A mam pytanie do Ciebie czy jak on sie odzywa to jakoś to tlumaczy czy tak prosto z mostu coś chce?

no faktycznie,lepiej doczepic sie do malego bledu niz przyznac racje co do tresci. chcialam pomóc, ale widze ze wolisz pakowac do glowy tysiac smiesznych argumentów,bo z pewnoscia ja nie mam racji, a przyczyna ze nie dzwoni jest zupelnie inna.

ok,masz racje ale co mam poradzić jak ja go kocham,każdy mówi że jakie my głupie itd ale to jest silniejsze

Gość pan kleks/
bo nie mają numeru...

xera nie napisalam ze jestes glupia,absolutnie nie mialam zamiaru z was kpic. patrze na to z innej perspektywy.jestem obiektywna,nie kieruje sie emocjami,wiec moje poglady powinny byc dla was wskazówka. jesli ci na nim zalezy,jesli go kochasz,to musisz zmienic totalnie nastawienie. jesli do tej pory zachowywalas sie w ten sposób,a on i tak cie ignorowal,zmien taktyke. i miej wiare ze to pomoze.

no dobra,to co mam zrobić? Odpisywać w razie czego czy też ignorować,jak radzisz?

FILIPINKA NA CHORE GOLENIE Oleszka tańczył charlestona Bezy „kręciła jego żona Była funacja tajemnicza Której finansów nikt nie zliczał Była znajomość z rezydentem Co pieczę miał nad prezydentem I wszystko współgrać się zdawało Ale Oleszka dawał ciało A wszystko przez tę filipinkę Na którą zawsze miewał ślinkę Choć po niej mgła skrywała oczy I często w łóżku się pomoczył I wtedy także się posikał Gdy siłą wlazł do bagażnika I rozbolaly go golenie Bo nie wygodne miał siedzenie Lecz trudno czepiać się Olusia Że wszystko w życiu swym obsiusiał Skoro wybrali go Polacy Przed i po szkodzie wciąż jednacy...

nie napisalas zbyt duzo o sobie.nie wiem czy jestescie para,czy dopiero sie poznajecie.. ale ogólnie zamysl zawsze jest ten sam. zszokuj go zupelnie inna postawa. jasne ze nie od razu pojmie o co chodzi.na pewno teraz jest tak na sobie skoncentrowany ze moze nie zauwazyc zmiany.ale ty trwaj przy swoim postanowieniu. kompletnie nie reaguj na smsy.jak zadzwoni masz dwie opcje. albo odbierzesz i powiadomisz go ze juz stracilas zainteresowanie,albo nie odbieraj,z rególy im mniej wiedza co myslisz tym lepiej dla ciebie.bardziej intrygujesz. jak juz minie odpowiednio duzo czasu a on dalej sie dobija to znak ze zalapal ze stalas sie kobieta z krwi i kosci.teraz albo zawalczy o ciebie,bo zainteresowalas go na nowo,albo odpusci,bo jest palantem który szukal glupiutkiej dziewczyny tylko dla swoich kaprysów, rozumiesz?

Gość adelaidA
zawsze tlumaczyl dlaczego nie pisal i przepraszal nadal milczy i mysle ze juz nic z tego nie bedzie napisalam do niego zeby to wytlumaczyl dlaczego nie pisze co wy baby wiecie o kochaniu chyba nic jak sie kocha to sie czeka

Gość adelaidA
nic z tego mial do mnie przyjechac na kilka dni wynajac hotel dla siebie potem ja do niego na dwa tygodnie w ostatnim smsie pisal,ze jestem jego fantazja marzeniem kobieta o jakiej marzyl i nie moze sie doczekac kiedy mnie zobaczy i wezmie w ramiona wniosek nasuwa sie jeden facet nie dojrzal psychicznie do zwiazku z kobieta zachowal sie jak ostatni gnojek ktory naopowiadal bajeczek i zmyl sie,a teraz zazemszcze na tych co tak robia to dla was palanty PIES WAS LIZAL KON WAS JEBAL NIKT SKURWIELI NIE POGRZEBAL WIATR WAM NAWIAL LISCI KUPE LEZCIE KUTASY HUJ WAM W DUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość welenka
wybiera sie jedna opcje a nie dwie.to nie jest zabawa w kotka i myszke.Trzeba sie na cos zdecydowac.Powinna odebrac i porozmawiac zapytac konkretnie czy chce z nia byc i dlaczego tak dlugo milczy jesli znowu to samo zrobi to zerwac i juz.

Gość kaaaareee
XERA czy zadzwonil jak to sie zakonczylo?

Gość vbule
hej u mnie podobnie tez zabawa w kotka i myszke ostatnio powiedzialam mu ze moze miec problem z polaczeniem sie do mnie bo telefon mi sie uszkodzil ale zeby probowal a on nic a wiem ze ztelefonem wszystko o.k.widocznie mu ne zaleze bo ja bym probowala a Wy?

Gość adelaidA
gdybym byla facetem i zalezalo by mi na dziewczynie to bym sie dobijala do niej wydzwanialabym jak szalona a jesli tego nie ma to mam do czynienia z duzym dzieciakiem co raz na jakis czas zadrynda jak sobie przypomni trzeba takiego olac.

Gość tylopire
ja sie zakochalam facet jet sexoholikiem mowi ze mu nie zalezy na sexe tylko na milosci ale jak gadamy czy smsujemy to schodzi na temat sexu chyba nie panuje nad soba poza tym jest bardzo uprzejmy i przemily mamy sie spotkac ale on ciagle to przeciaga obiecuje mi nietykalnosc czasami dlugo nie pisze i musze go namawiac jakims erotycznym smsem zeby odpisal i pisze potem cisza i zareagowal na moje wyznanie milosne ciagle zaprzecza ze nie jest sexoholikiem ale ja to czuje ze tak jest poza tym mi nie dowierza ze jestem z nim szczera ciagle pyta czy mowie prawde troche to zawile nie wiem juz co o tym myslec.

wczoraj napisał tak jakby sie nic nie stało. nawet słowa wyjaśnien tylko kocham tesknie itakie ble ble....nie wiem co dalej mam robić,ciągnąć to w nieskończoność czy urwać kontakt raz na zawsze. mam tak codziennie czekać aż on zadzwoni czy nie zadzwoni napisze czy nie napisze. to jest jakies popieprzone wszysko

Gość adelaidA
moj nie napisal ale ja napisalam ze go kocham i zycze mu szczescia chociaz mnie olewa i mysle ze to koniec bo milczy na twoim miejscu zerwalabym i powiedziala mu ze nie bede na niego ciagle czekala skoro nie potrafi sie wytlumaczyc dlaczego tak robi milczy a potem pisze kocham jak niedojrzaly gowniarz