Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diaboliczna Gejsza

Zbyt czarne brwi - co robić?

Polecane posty

Gość Diaboliczna Gejsza

Kosmetyczka zrobiła mi wczoraj henne na brwi. W życiu tak koszmarnie nie wyglądałam. co zrobić żeby były bledsze, bo wyglądam delikatnie mówiąc jak diabeł.

Może sok z cytryny, ogólnie działa rozjasniające. Mozesz tez probowac zcierac to mydlem na płatku kosmetycznym. Moze pomoze :)

Gość Diaboliczna Gejsza
Dzięki spróbuję z cytryną, bo mydłem scieram od wczoraj i nic. Jutro mam ważne spotkanie, a wyglądam jak ostatnia lafirynda :-(

Gość wkurzonaa
a moze jakas woda utleniona?

Gość SPOON
popiół z fajek:] moja koleżanka tak robi;) u niej dział ale chyba bardziej na skórę pod brwiami dzieki czemu itak robią się jaśniejsze. Musisz trochę zmoczyć wacik i zebrać trochę popiołu i przecierać wacikiem... Trochę głupio brzmi ale ponoć działa;)

Gość woda utleniona

Gość mille
idz do tej kosmetyczki zeby ci nalozyla jasobrazowa farbe, popio faktycznie pomaga ale tylko jesli farba zafarbowala skore, z wloskami gorzej...zrob nieco mocniejszy makijaz na oczy-nie bedzie wtedy tak widoczne brwi

jak wiadomo brwi muszą być przynajmniej o jeden (dwa)ton jaśniejsze od włosów .Idż (ale do innej)kosmetyczki i wydepiluj brwi na cieńsze (musi być dobra kosmetyczka) myślę że wtedy nie będzie tak widać ja bym potem spróbowała konturówką do brwi o kolorze jak (oczywiście ton dwa jaśniejszą)twoje włosy.

i masz prawo zareklamować kosmetyczkę ,jej prace.no chyba że sama chciałaś z własnej woli taki a nie inny kolor -tylko że kosmetyczka jest od tego by tobie doradzić (nie zdziwiłabym sie że jest tylko po kursie i nic poza tym(beznadzieja)