Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpliwa kobieta

ciekawe jak to w naszym kafeteryjnym społeczeństwie

Polecane posty

Gość cierpliwa kobieta

Co sprawia Wam największa przyjemność.Praca nauka bycie z bliskimi.Z czego czerpiecie energir do zycioa co was motywuje i stresuje.W jaki sposób odreagowac najzwyklejsze stresy dnia codziennego.Np.musisz byc konsekwentna względem wlasnego dziecka ktore nie reaguje na informacje typu nie oddalaj sie od bloku baw sie tak abym cie mogla zawsze mieć na oku.Dziecko zanim sie obrocisz jest już trzy bloki dalej musisz byc konsekwentna i albo ukarac albo dac klapsa .Jak to potem odreagować.

Gość cierpliwa kobieta
oj tak szybko piszecie że nie nadążam z odpowiedziami dzięki bardzo duzo pomogliście:P

Gość ja odreagowuje
w cieplutkiej wodzie pelnej piany:)nie mam jeszcze problemow zwiazanych z dziecmi,dopiero maturka:Pale to i cwiczenia dstresowuje mnie najbardziej...najlepiej z jaks przyjemna ksiazka...chwila luksusu dla siebie naprawde sprawia ogormna frajde:)

ja jestem czlowiekiem, ktory niczym sie nie stresuje, ale to dobrze, bo inaczej juz dawno odkorkowalabym przy mojej pracy. jak odreagowywuje? Cwiczenia fizyczne, motocykl, taniec, piwko/wino, zalezy jaki mam dzien, przytulenie sie do mojego mezczyzny, jakis film, dobra ksiazka i zycie jest piekne

o tak, kapiel w wannie pelnej piany, z masazem pleckow :) Full opcja ;) czekolada, sen, imprezka... sposobow jest milion :)

Gość cierpliwa kobieta
dzieki za wypowiedzi ............widocznie to objaw starości i wypalenia się w pewien sposób .

Gość ja odreagowuje
sprobuj odciac sie na chwile od problemow z dziecmi...zwal je na meza,przynajmniej na godzinke:)nie mysl o ciezkim,szarym,zwyklym dniu..po prostu odlec na chwilke:)

Gość cierpliwa kobieta
brak mężą

Gość ja odreagowuje
przepraszam:/moze sprobij jak dzieciaki spia

Gość cierpliwa kobieta
nie umiem dżwigac tego wszystkiego sama i mimo że od paru miesięcy nie jestem sama dzieci sa moje a nie jego i problemy z nimi tez moje a on może jedynie wytknąc Twoje złe postepowanie względem nich albo ich wady i to dopiero daje w d......

Gość ja odreagowuje
rozumiem.tutaj kapiel i ksiazka faktycznie niewiele zdzialaja.przepraszam za durne porady.

musisz odreagowywac na biezaco. co zrobic teraz? kobiecie pomaga: zmiana fryzury, chwila tylko dla siebie. w jakim wieku sa dzieci? chodza juz do szkoly, przeszkola? Jakie masz stosunki z matka?

Gość cierpliwa kobieta
Najbardziej sie denerwuję jak jestem w WC i jeszcze wtedy ktoś coś odemnie chce .......ale Twoje porady sa fajne zafunduje sobie zatyczki do uszu i zamkne łazienke i wtedy sie wykapie w pełnej wannie wody z pianą i książką w reku uuuuuuuuuuuuuusuper ale najpierw stopery

Gość ja odreagowuje
a w jakim wieku sa dzieciaczki?

Gość cierpliwa kobieta
dziekuję Wam bardzo za rady postaram się z nich skorzystać