Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

8 czerwca Anka

IMIE DLA DZIEWCZYNKI !! podpowiedzcie !!

Polecane posty

prawdopodobnie juz był taki topik, ale nie chce mi sie szukac heheh w ciazy lenia mam wiec prosze was o propozycje imion dla dziewczynki, dzis sie okazało ze bede miała córeczke i tak mysle i mysle i kalendarz przegladam a tam dosc smieszne imiona wystepuja, a inne mi sie nie podobaja dawajta przykłady !!! POMÓŻCIE MI !!! bo mam dylemat :)

Gość hmmm.......
Ida ,Iga ,Ismena -niebanalne ,piękne ,mnie najbardziej podoba się Ida :-)

Gość hmmm hm hmmm
Hania, Julia, Olga, Aleksandra, Maja, Oliwia, Natalia, Wiktoria, Weronika, Ela, Anna, Katarzyna Monika, Emilia, Gabi(gabriela) Halina, Stanisława, Rozalia, Irena, Ilona, Iwona, Natasza,

Gość hmmm hm hmmm
Magdalena, marta, Justyna, Agata, Ivetta Aneta, Agnieszka, Dagmara, Monika, Renata, Teresa, Kinga, Otylia, Maria, Hellena, Karolina, Anita, Martyna, Ewelina

Gość hmmm hm hmmm
Paulina, Paula, Jagoda Eliza Diana, Cecylia, Czesława, Aniela, Jadwiga, Joanna, Izabela, Julita, Karina, Kamila, Kalina, Sabina, Patrycja, Oktawia

Gość hmmm hm hmmm
Żaneta, Waleria, Wanda, Sylwana, Daria

Gość hmmm hm hmmm
i mozna by tak w nieskonczonosc:)

Gość aggggggggggggggggggggg
Moja córcia ma na imię HANIA. Pięknie pr awda?

Gość .....iiiiiii......
Milena! świetne imie dla dziewczynki.Jesli bede kiedys miec corke tak wlasnie bedzie sie nazywac. Imie orginalne, nie "oklepane", nie nudne, po prostu w sam raz:D

no wszystkie te imiona ładne ale to nie to czego szukam, kurde no ja chce takie super imie, takie super fajne, takie które mi odrazu wskoczy w oko napewno to jakies polskie imie, zadne zagraniczne typu Nikola, Jenifer czy jakie tam jeszcze widziałam hehe musi mnie ruszyc to imie, w koncu to na całe zycie :) sylwia jest fajne ale moja siora tak ma, honor nie pozwala :D:D jesli wy urodziłyscie córeczki to mnie rozumiecie o co mi chodzi z tym imieniem, musi byc no THE BEST !! :D:D:D:D

Gość ddd1111
ZUZIA

Gość Candy M
Nadia,Oliwia,Natalia,Inez

Gość julia albo iza

A może Sabina? Maja, Oliwia i Julia - swoją córcię nazwę Julka :) Michalina też jest ciekawym imieniem, szczególnie zdrobnienie jest fajne - Miśka

Gość Fizia1
Gabrysia, Jagoda. Ja mam córeczkę OLiwię i wszystkim bardzo się podoba

Gość ja mam trzy
córki Żaneta, Natalia i Kinga:)

Anastazja, w skrócie Nastka, Nastusia...piękne moim zdaniem

Gość Fizia1
Julia jest bardzo ładnie, ale chyba sporo ostatnio Julek. Może Marcelina, Anielka

Cześć Anka Ja dla swojej niuni mam 2 propozycje 1. Już się wcześniej pojawiła Milenka - zdrobnienie mi się lepiej podoba Lena, Lenka 2. Malwinka - kojarzy mi się z Malwami - a jak dla mnie to takie piekne kwiaty Buziaki czerwcówko 😘

zgadzam się z KEES - ANASTAZJA bardzo ładne imię :) podobnie jak MILENA i PATRYCJA :)

Gość a ja tak i koniec
Inessa , Oriana , Malwina , Kornelia , Ismena , Iris. Wszystkie te sa oryginalne i nieoklepane tak jak Ania, Gosia, Kasia blee.

Gość Fizia1
Auć, tak się złożyło, że ja mam Oliwię i Julcię

Gość Zagubiona dusza
- Nadia - Wiktoria -Oliwia -Aldona -Klaudia -Martyna -Lena Moja córeczka będzie miała na imię Oliwia:P A jakie imiona Tobie się podobają?? Może powymieniaj kilka to powiem czy ładne.

Gość Inga może albo
Daria

ja od zawsze wiedziałam że moja córka będzie miała na imię Jagoda.no od zawsze tzn.od czasów 40-latka.......hahaha no a teraz mam 2 córki Jagodę mówimy na nią Jaga,Gódzia a ona sama mówi Goga druga ma na imię Oliwia mówimy na nią Oliwka,Liwka ona sama póki co nie mówi....... zastanawiałam się na kilkoma imionami między innymi Malwinką, Igą, Majeczkę,Lenką.......i nie wiedziałam co wybrać......dlatego dałam wybór mojemu mężowi i on zadecydował nie umiałam się zdecydować bo Oliwka do 8 miesiąca była Kacperkiem i na to byłam bardziej przygotowana życzę powodzenia w poszukiwaniu,albo poczekaj do porodu jak ją zobaczysz to od razu będziesz widziała jakie imię do niej pasuje.......to się wie.....na serio aaaaaaaaa i powodzenia w \"boju\" oby było szybko......wiem co piszę!!!!!!!!!!

Gość ostatnio same Oliwie

Gość niezle1235
Same Olivie, Julie kolo mnie... mam juz dosc. Ja mam w brzuchu Ania i jestem szczesliwa z tego powodu...

no ja własnie tez chciałam zauwazyc ze ostatnio duzo Oliwi Juli Nadiów a Ania wcale niejest oklepane 😡 😡😡 tak jak ktos wspomniał, w sumie nie spotkałam sie jeszcze z tym ze ktos nazwał noworodka ania, woku same oliwki hehe a co mi sie podoba, hmmm... pewno orginalna nie bede ale te imiona mi sie podobaja, no jakos tak mnie ruszaja hehe :D:D Emilia Iza Dominika Tatiana Sylwia Madga