Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelia.

Czy ktos mi powie jacy sa faceci spod znaku lwa???

Polecane posty

Gość karmelia.

czy to ma jakies odniesienie do cech charakteru znak zodiaku ??? jakie macie doswiadczenia z facetami spod tego znaku?:)

Gość karmelia.
czy ktos był w zwiazku z facetem spod znaku lwa?? haloooooooooo

Gość dominujący
bardzo:(

Gość karmelia.
a moze cos wiecej jeszcze?:)

Z tego co ja zdążyłam zauważyć i poczuć na własnej skórze (kiedyś) to : przede wszystkim uparci, strasznie chcą dominować, lubią wygody, często nic im się nie chce, oj i bardzo zazdrośni. Te cechy póki co przychodzą mi do głowy.

Gość ona--------------
moj lew ma poczucie humoru, lubi byc w centrum uwagi,głośny, jest zabawny, usmiechiety, pomocny, uwielbiam go :))zazdrosny tezzzzz:)

Gość oolabogaa
domunujacy egoista wymagajacy klamca idelany ma pierdolca na punkcie seksu zdradza lubi miec wszystko najlepsze mysli ze jest najlepszy w lozku (czesto sie myli:D_ nieodpowiedzialny zmienia zdanie lubi rzadzic jest niestaly w uczuciach zreszta do uczuc mu bardzo daleko bo no 1 jest seks

Gość oolabogaa
no i troche plusikow: swietny kompan zabawny gadatliwy towarzyski lubiacy wyzwania

Gość oolaboga
polecam na kochanka lub na kumpla nigdy na przyjaciela bo zaciagnie cie do lozka nie daj Boze na meza bo jesli juz go usidlisz to i tak odfrunie, przynajmniej bedzie fruwal u Twojego boku

Gość karmelia.
no nie taka mieszanka wybuchowa .......nie spodziewałam sie az takiej ;)

Gość Waccckowa
do kitu, niczego z Nimi nie osiągniesz lubią brylowć, łasić się i ............................. upoluj coś na kolację i podaj pilota.

Mąz mojej siostry jest spod tego znaku. To kompletny swir, idiota,nerwus, kretyn,bokser damski. TRAGEDia!!!

Gość buhahaha co za brednie
ja mam faceta lwa juz 4 lata i jest do rany przyłoz,cudowny,czuły,opiekunczy,odpowiedzialny,goracy kochanek,poprostu prawdziwy facet:):P

Gość zgadzam sie
Olaboga napisala cala prawde o nich! JA napisze jaki jest moj: -zazdrosny -towarzyski( do rpzesady, potrafi dla rpzyjaciol WSZYSTKO!!!!) -uparty -sam chce wychodzic a mi kaze siedziec w domu i czekac az wroci, -lubi dzieci, -oddany rodzinie, co chcesz(doslownie!, moje zachcianki byly spelniane zaraz na drugi dzien) to "upoluje" i przyniesie( pochwal go zeby czul sie potrzebny, ze bez niego ani rusz) -czesto nieodpowiedzialny, -na zakupach chce kupic wszystko co ma ladne opakowanie, -pozwala na milczenie gdy tego potrzebujesz, -lubi gdy mu uslugujesz, -klotliwy ale nie pamietliwy To na razie tyle

Gość dziwne wiecie
moj to nawet ie kłocic nie lubi,za to ja waga daje czadu,tu nie chodzi o choroskop bo widze ze tu kazdy lew jest inny to moj w takim razie nie jest lwem bo nie pasuje do zadnego tu negatywnego opisu.....

mój też nie pasuje zupeeełne przeciwieństwo waszych opisów ale może dlatego że ledwo się załapał :) 23 lipiec

Gość dziwne wiecie
moj 12 sierpien i wogole nie jest takim chamem tylko wrecz przeciwnie,jest cudowny:))

Gość oolabogaa
bo jest cudowny, ale ja dobrze znam ten typ... tyle potrafi zawinic, tak bardzo skrzywdzic, a sie go lubi! jego idelna kobieta to przyjaciolka, kochanka, matka i gejsza!

Gość potrafia
kochac i okazywac to uczucie, nietylko mowiac "kocham" i przynoszac kwiaty, Jak kochaja to szczerze, ale niestety KLAMIA, nie wiem,al wydaje mi sie,ze taka ich natura.

Gość oolabogaa
buhahaha co za brednie -> nie zdziwie sie jesli kiedys odkryjesz ze nie jestes sama lub ze Cie zdradzil, swietnie sie kryje i potrafi oczka mydlic. dziewczyny nie oszukujmy sie: DOBRY LEW Z JEDNEJ DZIURY NIE WYZYJE!!!!

Gość do oolabooga
dodupy z takim lwem, to nie lew tylko niewydymajka jakas, ktora moczac kaczora w kilku dziurkach dowartosciowuje sie :classic_cool:

Gość Albercik pozdrawia
jestem z nim 10 lat, wiec sie znam:-) jest naprawde kochany i dobry, baaaaardzo pracowity i odpowiedzialny za rodzine, troszke zazdrosnik, jego kobieta musi byc tylko jego, potrafi duzo wybaczyc, nie jest pamietliwy, ma poczucie humoru i lubi sie bawic, trzeba go czesto chwalic, bo lwy bardzo to lubia, uwielbia ładne drogie rzeczy, troszke tak na pokaz, no nie wiem co jeszcze:-) a, no i niestety kłamstewka, to najgorsza jego wada:-( ale to ma raczej po mamusi:-P ale ogólnie lwy to dobre chłopaki!

Gość miezkam z LWEM
juz 12 lat moge tez duzo powiedziec choleryk,nerwus,zazdrosnik,w sumie to mam go juz dosyc!!!!!

Gość a to dziwne
bo moje lwiątko to monogamista jakich mało!!!!! obserwuje go bacznie (bo mam na tym punkcie świra) już od 10 lat iżadnej wpady nie zaliczył, a obserwator ze mnie dobry!! poza tym to kochany, czuły kociak!

Gość a to dziwne
a i na pewno nie kłamie!