Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniuka

jak powiedziec facetowi zeby uzywal antyperspirantu?

Polecane posty

Gość mermaid
ale przeciez antyperspiranty w ogole nie dzialaja. chodzi mi o to ze owszem nie smierdze ale poce sie i tak!!! bez sensu :( chyba zainwestuje w antidral. sporadyczne uzywanie raczej nie spowoduje raka:/

Pępek świata, nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie w pracy są toalety :) Poza tym nie pocę się w pracy aż tak bardzo, żeby co godzinę używać chusteczek/dezo (to praca biurowa, mamy klimę)

Gość kapciuszek
no ale latanie do łazienki z dezedorantem......ja tez uzywam antyprespirantu i nie mysle o tym ze cos mi kapis czy nie kapie spod pach :D

widzisz coś dziwnego w chodzeniu do toalety z dezodorantem w upalne dni? chyba ja jestem w takim razie jakas dziwna i reszta babek w mojej firmie też bo wszyscy tak robią i nikt sie temu nie dziwi a swoją drogą - kapie to mi najwyżej z nosa, jak mam katar i brak chusteczek, spod pach mi jeszcze w życiu nic nei kapało...

Gość xxxxxxxxl
Jakiś czas temu miałem uczulenie. Zaczęło się od anty Rexony. Robiły mi się na skórze czerwone plamki. Wyleczyłem je, po przerwie znowu zacząłem używać innego anty i znowu plamki powróciły, znowu leczenie, jak na razie pomogło. Nie wiem czego teraz używać żeby znowu nie dostać uczulenia. Jak na razie się nie smaruje. Cholera wie co to za chemia :/

ponoć herbina jest delikatna (w kulce, jeśli jesteś przyzwyczajony)ale najlepiej wybierz zwykły dezo w aerozolu nie w kulce (jest skondensowany) i nie antyperspirant (b. często powodouje uczulenia)

POwąchaj go pod pachami, uśmiechnij sięi powedz : Niuniek, ale zrobiło się już ciepło, zauważyłeś? ;)

jej, ale jesli az tak siępocicie to musicie tego antyperspirantu używać na całym ciele, a to niezdowo, bo sie organizm przegrzewa - pot to naturalny sposób chłodzenia ciała. Może lepiej się cieniej ubrać? I tez nie widzę nic złego w wychodzeniu do łazienki celem uzycia dezo, przeciez i tak tam chodzicie? Dzięki za info o Addidasie, ale ja niestety muszęw kulce bo na te w aerozolu jestem uczulona, ale popatrze, może jak sam deo a nie anty to nie bede miec uczulenia.

Gość POLECAM POZBYŁAM SIĘ POTU
Ja od około trzech lat używam blokera or ziaji. Wiem, że tania firma i wgl ale jest na prawdę świetny. Stosuje się go na umytą skórę 2-3 razy w tygodniu (bez ponownej aplikacji rano) i cały tydzień cokolwiek robię w ogóle się nie pocę. Jest SUPER

Gość gość
Powiedz mu że śmierdzi i zalatuje od niego stęchłym odorem. Ja nie wiem jak można być z brudasem.

Gość gość 157
Aniu!! Musisz mu to powiedziec normalne że jeśli chce się z tobą kochc to musi wcześniej wziąśc kąpiel Inaczej seksu nie będzie. Gdyż jego ciało jak sądzę śmierdzi potem. A kontakt fizycznego zbliżenia wymaga 100% higieny i czystości.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac jak ta panienka w filmiku a facet zakocha sie bez pamieci i na zawsze i nigdy nie zdradzi 555 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość micha8898
podbijam temat: ze swoim chłopakiem jestem od kilku miesięcy i czasami czułam od niego taki przykry zapaszek. nie jakiś straszny, który by mnie zwalił z nóg, ale do przyjemnych nie należy. jestem raczej 'zapachową' osobą, uwielbiam zapachy męskich perfum na ciele i nie toleruję smrodku. mój mężczyzna ani nie używa perfum ani antyperspirantu. raz na jakiś czas maźnie się czymś, co ma powodować, że nie będzie się pocił i uważa, że to wystarczy. dba o siebie, codziennie bierze prysznic, ale po całym dniu jego t-shirt raczej nie pachnie świeżością. co dopiero jak założy go ponownie :( jeśli ja jestem w stanie wyczuć ten zapach to pewnie inni ludzie (znajomi czy rodzina) również. nie wiem co robić. on po prostu uważa, że nie chce nakładać na siebie jakichś niezdrowych substancji a przecież 'nie poci się tak bardzo'. pomocy!